A családom egyáltalán nem támogatna abban, hogy jogász legyek. Mit tegyek ezután?
Sok "vidéki' jogász ismerősöd lehet, ha ezt így gondolod... A pécsi, a szegedi és a győri jogi kar megüti az ELTE színvonalát.
ELTE-n végeztem 2014-ben, sok barátom nem vették fel anno és így elmentek másik városba, az ő tapasztalataik alapján semmi de semmi különbség nincs.
Kérdező, ha komolyan gondolod, akkor akár támogatás nélkül is vágj bele! A jogász diploma még akár diákhitellel is kiváló befektetés! Mind el tudtunk helyezkedni, nagyjából az elképzeléseknek megfelelően.
HAJRÁ! :)
Én írtam, hogy a pécsi jogi karon végeztem. Nekem nincs olyan ismerősöm aki nem tudott volna elhelyezkedni, persze nem tudok a teljes evfolyanrol
Tény, hogy nagyban befolyásolja, hogy egy adott pozícióra melyik jelöltet veszik fel, hogy a vezető hol végzett. De ez nem csak a jogi pályán van így. Én csoportvezetokent dolgozom, két hete hirdetünk meg egy jogász pozíciót. Tény, hogy az eddig beerkezett összes önéletrajzot atneztem, de ha két egyformán alkalmas jelölt közül kell választani és közülük az egyik a PTE-n végzett esélyes, hogy őt válasszuk. Persze nem csak ez a szempont, sokkal fontosabb, hogy alkalmas legyen, motivált és passzoljon a csapatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!