A kormány több pénzzel támogatná a szülőket a gyerekvállalásra?
nem értem amúgy, hogy mi ez az összefüggés, hogy most még több kertinéger lesz kis hazánkban emiatt az esetleges emelés miatt.
egész konkrétan le van írva, hogy 18 év feletti anyáknak, ELSŐ GYEREK után járó támogatás!
egyrészt a barnultabb magyar társaink 18 évesen már a sokadiknál járnak, másrészt miért határozná meg náluk a gyerekek számát az, hogy az elsőre többet kapnak majd???
4. válaszoló, le van írva ez is a tervezetben.
azért az első gyereknél adják ezt a pénzt, mert a baba kelengyére adnák, amit ugye csak az elsőnél kell megvenni.
4-6 gondolom egy személy. Ha már nincs meg, feltételezhető, hogy eladták, akkor a pénz visszajött belőle, lehet abból költeni. Jó, tudom, hogy addigra már híre-hamva sem lesz, de ha minden gyerekre megadnák, akkor aztán beindulna a megélhetési gyerekgyártás...
Én amúgy komoly feltételekhez kötném a megemelt összeget...
de úgyse lesz belőle semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!