Hogyan és mivel támogatja a kormány a gyedgyesről visszatérő anyukákat?
Igaz, hogy kirúghatnak, de a felmondási idő nem kezdődhet a gyerek 3 éves kora előtt - ez szerintem pozitív változás, mert nem akkor szembesülsz vele, hogy kirúgnak, amikor visszamégy, és van 30 napod másik melót találni, hanem folyamatosan kereshetsz - a munkaviszonyod a gyerek 3 éves koráig fix.
Nagyjából ennyi, ami pozitív, meg az, hogy lehet részmunkaidőben dolgozni - ami igen hasznos (személy szerint nekem).
Nemcsak a gyedből veszik el az adójóváírást, hanem mindenből - ergo ismét érvényesül az, hogy a jövőben is annak lesz nagyon jó, aki alapból nagyon sokat keres. Aki középkategóriás fizetést kap, az kicsit szív, aki alacsony jövedelmű az meg nagyot:(
jaj, ekkor ezt nem vettem észre
hol van az, hogy csak 3 éves kor után kezdődhet a felmondási idő? nem találom, átküldöd? ez azért a jobbik, mintha azonnal
mármint, ha kismama szeretne részmunkát, adni kell neki a 3 éves kor előtt? úgy, mint a közszférában, úgy a versenyben is?
ezt a szívást...ez jó nagy ki...szás
ha valaki dolgozik 10-15 évet, mire lesz párja és lakása hitellel, akkor ez a 15 év csak egy gyerekre elég
borzalmas
egy gyerek után ha nem tudsz visszamenni dolgozni újabb 2 évre (márpedig nem tudsz mert már nem 20 éves vagy, mire önerőből, nem a szülőkből lesz pénzed gyerekre biztonsággal és a cégek amint lehet szabadulnak a kolonc anyukáktól, bölcsi nincs...)egyenlő vagy azzal, aki éltébe semmit nem dolgozott
akkor minek bejelentve dolgozni?
nálunk pld bölcsi se közel se távol nincs...a cég kirúgja az anyákat pikkpakk, amint lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!