TB kiskönyvembe bele akarják írni a felmondás okát?
Az OEP nem állít ki vadi újat. Üres nyomtatványt a nyomtatványboltban lehet venni, de a pályakezdőknek az első munkáltatójuk állítja ki.
... és össze se tépd, mert akkor az előzmény adatokat - ha szükséged lenne egyszer rá, és nem tudhatod, hogy mikor jön el ennek az ideje - kénytelen leszel minden volt munkáltatódtól külön beszerezni.
A TB kiskönyv nem munkakönyv, tehát nem az a funkciója, hogy ilyet beleírjanak. Abban a társadalombiztosítási ellátással kapcsolatos dolgokat kell vezetni. Nyugodtan hívd fel erre a munkáltató figyelmét, aztán ha mégis beleírja (mert olyan h.lye), akkor otthon szépen áthúzod tollal azt a részt, és kész.
Emiatt eljárás nem indítható ellenük, ez nem "jogtiprás", hanem butaság.
"Bemész az oephez és kiállítanak egy vadi zsír, újat . Már én is sokx gondolkoztam, hogy megteszem .
"
Tehát nem tetted meg, nincs tapasztalatod, de azért ajánlgatod a nyilvánvaló baromságot?
Na várjál már. Azt írtad próbaidőn voltál. Próbaidőn nem kell indokolni semmit. Nekik teljesen mindegy, hogy közös megegyezés vagy felmondás. Mit akarnak egyáltalán beleírni? Meg minek? Nincs is neki hely a kiskönyvben.:D Az nem arra van. Komplett idiótáknak dolgoztál?
Amúgy szard le, ha belefirkálnak oda nem illő adatokat, az nem rád vet rossz fényt.
5
vegyél már vissza az arcoskodásból !
Kiállít az oep új könyvet, kinél futnak vajon a bejegyzett adatok .
Ha azt írtam volna már megtettem , akkor most nyugodtabb lennél xD ... ?!
nem lennék nyugodtabb, mivel nem voltam ideges sem.
de kettőnk közül te arcoskodsz a hülyeségeiddel, és még neked áll feljebb, ha megírják, hogy nincs igazad.
szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!