Elvállalnál olyan munkát amihez még végzettség sem kell, úgy hogy neked 2 diplomád is van?
A nővérem 32 éves és 26 éves koráig tanult (2 diploma PhD)
3 évig dolgozott, majd haza költözött vidékre a párjához. Azóta nem dolgozik, mert nem talál munkát.
Mivel abba a faluba nőttünk fel és a szüleink és rokonaink a mai napig ott élnek, több munkalehetőséget is ajánlottak neki, de mivel egyik sem a végzettséghez kapcsolódik nem vállalta el egyiket sem.
A párja dolgozik, a nővéremet a nyugdíjas szüleim támogatják anyagilag.
A párja nem akar városba költözni.
Én havonta támogattam anyagilag a szüleim, (soha nem kérték, én gondoltam úgy, hogy jól jönne nekik a segítség)
De, most hogy tudom a nővéremnek adják a pénzt, nem tudom mit tegyek. Én őket szeretném támogatni, nem a semmirekellő testvéremet.
Ő döntött úgy hogy haza költözik, tudta mi vár ott rá.
Azt nem tudom, hogy a közeli városban milyen esélyei lennének.
Szerintem még otthonról is dolgozhatna (nem tudom, talán. Villamos mérnök-valami ilyesmi)
Szomszéd fiú, már gyerekkorunk óta együtt vannak.
És akkor mi van, irigykedész? Nem tudom pontosan, mert nem is érdekel. Az utolsó munkája az energia takarékosságról szólt, olyan készülékeket fejlesztett ki amivel egy közintézmény X százalékkal kevesebb villamosenergiát használt ugyanolyan felhasználás mellett.
Egy ideig otthon is végzet számításokat egy másik intézményről, mert az is fontos hogy hol milyen eszközöket telepítenek.
Tűz és víz a munkák miért kellene hogy én tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!