30 éves kor felett elkezdeni felépíteni újból az életünket, iskolába menni, családot tervezni, tapasztalatok, vélemények erről?
Én 29 évesen fejeztem be a fősulit estin és fiatalnak számítottam a 100 fős csoportban. Humán vonal volt, csupa csajszi. Volt aki védés előtt 2 héttel szült ikreket, de a 4 és alatt nem is számoltam hány gyereket pottyantottak ki.
Szóval nem fontos egymás utánra hagyni ezeket a dolgokat.
Ha mégis, akkor sincs késő. Fiatal vagy!
Szia!
Szerintem ne törődj az ellenzőkkel, csinált azt, amit Te akarsz.
Nekem ugyan nincs diplomám, de a felsőfokú szakképzésemet 38 évesen, az angol-tanulásomat 42 évesen kezdtem el, három gyerek mellett.
Évfolyamtársaim között nem egy-kettő akad, akik bőven túl a harmincon, családdal, gyerekekkel a hátuk mögött kezdtek bele a felsőfokú tanulmányaikba és be sem fejezték a diplomáig.
Olyan anyukát is ismerek, aki elkezdte a fősulit, amit két gyerek mellett csinált is becsülettel, amikor megszülettek az ikrei, kért egy év halasztást, most fejezi be, hamarosan diplomázik, ráadásul azóta már egyedülállóként neveli a négy gyereket.
Ne add fel az álmaidat! Menj, tanulj és éld mellette az életed úgy, ahogy Neked jó.
Vagj bele, mindegy, hogy 35 leszel, nem vagy lekesve semmiröl! Ne hagyd magad eltantoritani attol, amit szeretnel.
Csaladot barmikor tudsz alapitani, meg tanulas mellett is, nem kizaro ok. Ne gondolkodj ennyit rajta, csak csinald, amit szeretnel, minden mas jön magatol!! Tapasztalat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!