Hogyan kell felmondani a munkahelyen?
# 8/
Semmi sincs, ugyanis egy másodpercet sem dolgozom, egy tollat nem teszek odébb szerződés nélkül.
# 8/11 Időpont ma 19:52
"És mi a helyzet akkor, ha felvesznek valahova dolgozni anélkül, hogy közölnék a munkaviszony határozott időre szól. A szerződést pedig 1 hét múlva íratják alá veled, mikor már dolgozol . Velem meg történt ."
Az, hogy senkit sem lehet önmagától megvédeni.
Nem megsérteni akarlak, de ha a valaki olyan balek, hogy egy hetet ledolgozik szerződés nélkül, és utána még alá is írja a neki nem tetsző szerződést, az meg is érdemli.
Hülyét abból csinálnak, aki hagyja magát.
Én 20 éve dolgozok egy helyen, de közben számtalan másodállást vállaltam - soha egy percet nem voltam hajlandó addig dolgozni, míg minden le nem volt papírozva. Pláne nem mentem bele ilyen "három nap fizetés nélküli próbamunka", meg "majd elkészül a szerződés de azonnal kell kezdeni" szitukba. Amelyik munkáltató ilyesmivel áll elő, az már eleve nem vehető komolyan.
De, ráadásul, a kérdés nem is utal ilyesmire.
# 14
Szerintem álmodban nem gondolnád és tételeznéd fel egy olyan munkahelyről, hogy cinkelt kártyákkal játszik aki a közigen hirdette be az állást .
"Az, hogy senkit sem lehet önmagától megvédeni.
Nem megsérteni akarlak, de ha a valaki olyan balek, hogy egy hetet ledolgozik szerződés nélkül, és utána még alá is írja a neki nem tetsző szerződést, az meg is érdemli.
Hülyét abból csinálnak, aki hagyja magát."
Így csak az beszél aki még az életben nem volt munkanélküli, például !
"Így csak az beszél aki még az életben nem volt munkanélküli, például!"
Tévedsz.
off: Nem, így az beszél aki tisztában van saját értékeivel és annak ellenére is tartja magát az elveihez, hogy tisztában van vele, hogy a magyar munkaerőpiac enyhén kifejetve is korrupt és ott használják ki egymást a felek ahol lehet. Ez nagyon is becsülendő.
On: Attól függ, hogy milyen feltételek vannak a szerződősbe. Olvad el szépen, mert ezek szerint nem igazán vagy vele tisztában. Aztán lehet többet lehet segíteni konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!