Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyiből lehet megélni...

Mennyiből lehet megélni Budapesten?

Figyelt kérdés
Átlagosan egy személy mennyiből tud megélni Budapesten ha albérletet is kell fizessen. Nem gondolok itt csillagászati értékekre, reális, átlagos fizetéssel rendelkező emberek véleményét kérem. Tudom, hogy van akinek 300.000 forint sem elég, de mégis mennyi egy reális érték?

2016. márc. 15. 11:31
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
34%

ma 16:35 válaszoló vagyok,

A 2 millió havonta sem lucus mondom igy hogy nekem a havi fizetés nettó 160 ezer kb.

A luxus tudod mi? A milliárdok. aza a luxus. Azt is elehet költeni pár nap alatt, akár itt Pesten veszel egy 800 miliós házat, és el is van majdnem költve.

Külföldön a havi nettó 2 milió átlagfeletti , de joval nem luxus szint, hanem ez olyan hogy Pesten az átlagfizetés kb, 200 ezer nettóban, ha valaki megkeresi a 600 ezret mrár bldog. Na ilyen a külföldieknek a 2 millió.

Ez még nem pénz, a pénz az havi 50 milliótól kezdödik.

2017. nov. 1. 16:55
 52/54 anonim ***** válasza:
Nem Budapest Zala megye Zalaegerszeg. Nettó keresetem úgy 145 ezer, hogy benne van 3 gyermek utàni adókedvezmény. Ez nàlunk jó keresetnek szàmít. Albérletem rezsivel 85 ezer ft. Gyerektartàs nincs viszont egy házam màsik vàrosban bérbe van adva ìgy negyed magunkkal élek havi 275 ezerből. Kihangsúlyozom ez itt magasnak számít. Új párom Budapesti keresete hat ès kilencszàzezer nettó körül mozog. Nagyon érezhető nem érti pl. Miért nem veszem meg a 30 ezer forintra leértèkelt táskát ami nagyon olcsó
2017. dec. 10. 21:12
 53/54 anonim ***** válasza:

350 nettó? Mit akarsz te azzal csóró barátom miminum havi 20 milla kell, az alatt csak a nyomor van, emberei fizetése 5milla, 500 nm és villa rezsije 1 milla, kaja 1 milla, szórakozás 8 milla, a Bugatry veyron fenntartása 2 milla, kaviár 500 ezer, italok 1,5 milla, kozmetikumok 500 ezer és még félre se tettél semmit, 20 milla alatt ne gondolkodj

14/f vállalkozó programozó mérnök orvos tipikus kigyurt gyk olvaso

2018. aug. 19. 23:54
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Régi kérdés, de örök klasszikus.

2021. februári álláspontok.

Szobabérlés rezsivel együtt minimum 70 ezer Ft. (Találhatsz alatta lepukkant, dohos, sötét 4 nm-es lyukat. Sajnos ez az ár sem a 20 nm-es szobát takarja, hanem minimális 10-12 nm...)

Bérlet 10 ezer Ft. Kaja 45 ezer Ft. Ki mennyit szórakozik, nekem vírus előtt elég volt erre havi 10 ezer kb. (Néha kocsma, ott pár fröccs, vagy egy lightosabb házibuli, amibe vittünk cuccokat, vagy mi vendégeltünk meg embereket. Egy kávé, vagy egy süti. Egy mozi... Nem mind persze.) Szedek vitamint, télen-nyáron, talán ez havi 1500 Ft-ot üt.

Ruházkodás. Évente mondjuk egy új cipő, vagy szandál (10-25 ezer Ft), kell számolni 3 farmerral, mert ennyit bírnak (3x8 ezer), felsők, pulcsik, sport cuccok. Meg lehet használtan is venni ezeket, így ez évi szinten 30 ezertől bármekkora összeg lehet.

Takarítószer, tisztálkodás, kozmetika, dekorkozmetika. Tusfürdő, sampon, körömlakk, wc papír... Ezt ki lehet számolni.

Ez havi szinten 125 ezer Ft + szórakozás, háztartás, ruházkodás, utazás, ajándékok, gyógyszerek. :(

Szerintem kell nettó 250 ezer ehhez, így az ember havi 50 ezret félre is tud tenni legalább.

2021. febr. 25. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!