Budapesten kb mennyiből jönnék ki egy hónapban? Érdemes lenne elkezdeni önállósodni? Részletek lent.
Figyelt kérdés
19 vagyok és egyre többet gondolkodok az önállósodáson (részben az itt olvasottak miatt... annyian szapulják a 18 feletti "önállótlan" embereket, hogy elgondolkodtam.) A felállás a következő: a barátom lakásában lakunk összesen 4-en, így a rezsi nagyjából 20ezer Forintból kijönne havonta. Ezen felül ugye kaja meg bérlet, meg szórakozás. Már vagy egy körülbelül kialakult rendszer, csak kíváncsi vagyok, hogy a ti véleményetek szerint mennyi pénzből lehetne így kijönni havonta. Előre köszönöm, ha valaki megtisztel a válaszadással! :)2013. jan. 10. 21:03
1/18 A kérdező kommentje:
na jó, a rezsi inkább 20
2013. jan. 10. 21:04
2/18 A kérdező kommentje:
Elírtam megint. 15.
2013. jan. 10. 21:05
4/18 anonim válasza:
Albérleti díj nincs?
Azt jó lenne tudni, hogy mihez értesz, s azt is, hogy szeretnél - e félretenni? Van-e diákhiteled (mert ezt amikor elkezdesz dolgozni, törleszteni kell) vagy biztosítás stb.
Lakás: 20 (nekem 60+rezsi)
Tisztítószer: 5
Étel: min. 10
Szórakozás: 10
Bérlet: 10
Ez kb. 55, de ebben nincs semmi luxus. Szinte mindenből a legolcsóbbat és persze otthoni főzéssel. Ha rendelgettek, akkor fejenként egy 20-as is lehet (egy menü kb.1000 Ft)
5/18 anonim válasza:
Én egyedül bérelek lakást, 1 szoba, galéria, 40 nm. Nekem a lakás, a reszi, kaja, szórakozás, ezek azok havi 150 ezer körül van és ebben nincs benne a ruházkodás, fodrász, körmös, stb, csak a létszükségletek (bár van akinek a szórakozás sem az). 22/N
6/18 A kérdező kommentje:
Direkt nem írtam, hogy mihez értek, mert az a kérdés szempontjából lényegtelen és nem akarom elvonni a válaszolók figyelmét. Majd a következtetéseket levonom pár válasszal később:))
2013. jan. 10. 21:25
7/18 anonim válasza:
Csak ételre, bérletre és szórakozásra kell költened?
Étel: minimum 20 ezer.
Bérlet: 10500.
Szórakozás: erre a világ összes pénze kevés lenne. :)
8/18 A kérdező kommentje:
Bérleti díj nincs. Mint írtam, a barátom lakása, ezért a másik 2 emberrel osztozunk 3-an a rezsin.
2013. jan. 10. 21:26
9/18 anonim válasza:
A 150 ezres válaszolónak életszerű a válasza. Nálunk csak a fűtés 70.000, igaz nagy házban lakom.
10/18 A kérdező kommentje:
Jó, akkor szórakozás= vonatjegy, ruhák, néha fodrász, meg számítsuk ide az egyéb cuccokat, mint tisztítószerek, stb. :P
2013. jan. 10. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!