Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyiből lehet megélni...

Mennyiből lehet megélni Budapesten?

Figyelt kérdés
Átlagosan egy személy mennyiből tud megélni Budapesten ha albérletet is kell fizessen. Nem gondolok itt csillagászati értékekre, reális, átlagos fizetéssel rendelkező emberek véleményét kérem. Tudom, hogy van akinek 300.000 forint sem elég, de mégis mennyi egy reális érték?

2016. márc. 15. 11:31
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
89%
Hasonlóképpen, mint a ruházkodás két főre havi 50 ezer. Ti minden hónapban komplett ruhatárat cseréltek?
2016. márc. 15. 15:01
 22/54 anonim ***** válasza:
13%
Nincs elszàllva. 350 teljesen reàlis szerintem is. Edzőterem, szórakozàs kell. Persze az atlag igènytelenek csak otthon ülnek a 4 fal között ès eszik a 3 napos aszott krumplis tèsztàt. Ùgy valóban ki lehet hozni olcsòn. De akkor minek élsz?
2016. márc. 15. 15:01
 23/54 anonim ***** válasza:
82%
Edzőterem kell?? Te sem vagy eszednél. Van milió és egy értelmesebb szórakozás, mint lemenni oda izzadni, tornázni, edzeni otthon is bőven lehet. Havi30 ezret elverni szórakozásra meg végképp luxus, csomó inygenes porgram is van na meg nem kell minden hétvégén moziba/színházba menni...
2016. márc. 15. 15:08
 24/54 anonim ***** válasza:
7%

Azt megnezem te otthon mikor épitesz fel egy puncimàgnes vagy ha làny vagy pasimàgnes testet.Otthoni edzesnek semmi ertelme.

Nem spórolni kell hanem sokat kell keresni.

2016. márc. 15. 15:14
 25/54 anonim ***** válasza:
67%

Pont erről ír, hogy sok mindent "nem kell, nem szükséges, nem szükségszerű".

Viszont aki ilyen alacsony szinten él annak felesleges Budapestre költöznie. Ebben az esetben vidékre kell költözni, és akár egy házat is bérelhetsz 50 ezer Ft-ért, és akkor bejársz napi szinten Budapestre, mert mellette úgy sem csinálsz mást csak otthon ülsz.

Semmi túlzás nincs abban amit írtunk. Nem arról van szó, hogy ez ne lenne sok, de az, nagyon drága minden a magyar átlag fizetéshez tekintve, de ettől függetlenül, ha az ember nem csak vegetálni akar, hanem fiatalon normálisan élni és nem úgy mint egyetem mellett amikor azon kellett döntened, hogy a kevés pénzed szórakozásra költöd vagy kajára, esetleg fénymásolásra.

Ez van.

2016. márc. 15. 15:16
 26/54 anonim ***** válasza:
28%

Otthoni edzés? Az nem edzés, amit a többség otthon csinál. Az otthoni lébecolás maximum a lusták lelkiismeretén segít, hogy, "igen, megtettem mindent, mégis hízok".

Igen, vannak ingyenes szórakozási lehetőségek is, de az ember, aki egy kicsit is igényes, az bizony vágyik színházba, moziba, stb.

2016. márc. 15. 15:45
 27/54 A kérdező kommentje:
Szobát akarok, nem lakást. A havi 5000 forint összegyűlve vehető ruha. A 20.000 forint tartalmaz némi szórakozási összeget. De ezeket összeadva csak a fix költségeket tükröztem. Ha össze adjuk nem dob ki 135e forintot. Ezért is mondtam, hogy mennyi a minimális. Megtakarítást első hónapokban nem tudok számolni, de azután tudok már tervezni, ha megvan a minimális letszükségleti összeg.
2016. márc. 15. 16:07
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Minimális összegnek 120-130 környékén reális.
2016. márc. 15. 16:30
 29/54 anonim ***** válasza:
25%
5000 Ft-ért használt ruhát tudsz venni, vagy aluljáróba.
2016. márc. 15. 17:11
 30/54 anonim ***** válasza:
43%
Még a tescoba is 6-7 ezer Ft egy farmer, maximum pólót kapsz 2-3 ezer Ft-ért.
2016. márc. 15. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!