Mennyiből lehet megélni Budapesten?
Otthoni edzés? Az nem edzés, amit a többség otthon csinál. Az otthoni lébecolás maximum
Bocs az offért, de azért mutatnék én neked előtte-utána képeket a páromról, aki egy napot nem volt terembe, de összespórolt magának fekpadra, húzóckodórúdra, súlyokra, szépen lassan, végül tök jó alakot varázsolt magának az amúgy vékonyka testéból. Plusz miokr olyan volt tömegnövelő cuccok...Köszöni jól van :)
Hát nem tudom,tutira nem strand kész a teste otthoni edzéstől,biztos nincsen szép kerek hátsója,feszes íves combjai,széles háta válla és mellkasa.
Otthon csak tingilingi lehet,hidd el tudom testépítési edzést végzek.
A kaja amúgy egy olyan tétel, ami nagyon meg tud szaladni.
Én az egyetem elején S-budget májason meg Spar kenyéren, konzerv chilis babon és a legolcsóbb kínai kaján élve tudtam megmaradni párszáz forint per nap költségen. Ja meg persze a tejfölös tészta és társai. Ennek is megvan a maga bája, de hidd el, hogy nem fogod örökké csinálni. Amikor délután 5-kor otthagyod a melót, zötyögsz 70 percet haza, útközben be kell menned a boltba vásárolni, aztán otthon meg még főzöcskézni is, akkor majd rájössz, hogy ez eléggé tarthatatlan így. Aztán elkezdesz kijárni a kollégákkal kajálni, amit 1000 ft alatt nem úszol meg, de inkább 1500. Ha rendelsz, akkor meg pláne több. És ez csak egyetlen étkezés. A reggelit sem fogod megcsinálni otthon magadnak, ha 70 percet utazol, mert nem fogsz felkelni 6 előtt, hogy megkend magadnak a vajaskenyeret, inkább beugrasz a pékségbe pogácsáért menet közben, de akkor már bedobsz egy kávét, vagy kakaót is, plusz egy túrórudit, nehogy éhes maradj, és máris megint 500 forint volt egy nyavajás reggeli. Persze most azt mondod, hogy nem lesz így, de elég nagy rá az esély. Ha nem is a legelején, de pár hónappal később más simán számolhatsz szépen napi 2000 Ft kajával.
Csak egyetlen egy kérdés Aki azt mondja hogy 300-600 ezer között tud csak megélni, azt mi a búbánatot dolgozik?
Egy vezető keres nettó 600-800 ezret Magyarországon.
Nem értem, Adót csaltok? Én 320 ezer felett szakmával, nem nagyon találtam állást. aza a végső határ. Majd pár év múlva talán több.
Nem értem,,, tényleg mondjátok már el hogy milyen pocizióban lehet megkeresni a 600 ezret?
Előttem szoló igazad van. Csak hol teremetsen az ember annyi pénzt kb. nettó másfél -2 millió havonta amiből jól lehet élni, félre lehet rakni lakásra autóra., és stb 1 főnek.
De hol találsz olyan állást ahol nettó 1,2-1,5 millió lehet keresni havonta? és nem burttó hanem nettó.
Ahhoz vállalkozónak kell már lenni, de még akkor sincs meg annyi, mert egy vállalkozó forgatja a pénzt különben becsödől. Sokan azért vezsnek mindent hitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!