Normális ez a fizetés egy pizzafutárnak? ( Többi lent )
Fizetés:
1. Napi díj: 2000Ft ( Függetlenül attól, hogy hány kiszállítás van. A mai nap speciel 6 kiszállítás volt, az egyiket gyalog vittem mert fél km-re sem volt )
Ha netán pedig vidékre kellene menni ( 2 faluhely ) ami ( 1. falu ) 6 másik pedig ( 2. falu ) 7,2km-re lenne azért kapok 450Ft-ot minden egyes kiszállításért.
2. Plusz az az nap kiszállított ételek összegének a 10%. ( Azaz ha egy nap 10.000Ft összértékben szállítok ki akkor a 10.000Ft 10%-át én kapom, azaz 1.000Ft-ot. )
3. Meg hát ugye a borravaló.
Ha a mai napot nézem ( 6. kiszállítással ) kerestem 4.500Ft-ot, megnéztem körülbelül a 6 kiszállítás alatt 18-20km-t mentem, egy Opel F-es Astrám van ( 1.4 ) olyan 7 körüli fogyasztással.
Nagyjából ha úgy nézem 4.000Ft-ot kerestem.
Úgy hogy nem kell folyamatosan ott lenni az étteremben, csak ha hívnak telefonon akkor kell menni.
Ez normális? Megéri szerintetek " hosszú távon "? Természetesen ez mellékállás nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!