Normális ez a fizetés egy pizzafutárnak? ( Többi lent )
Fizetés:
1. Napi díj: 2000Ft ( Függetlenül attól, hogy hány kiszállítás van. A mai nap speciel 6 kiszállítás volt, az egyiket gyalog vittem mert fél km-re sem volt )
Ha netán pedig vidékre kellene menni ( 2 faluhely ) ami ( 1. falu ) 6 másik pedig ( 2. falu ) 7,2km-re lenne azért kapok 450Ft-ot minden egyes kiszállításért.
2. Plusz az az nap kiszállított ételek összegének a 10%. ( Azaz ha egy nap 10.000Ft összértékben szállítok ki akkor a 10.000Ft 10%-át én kapom, azaz 1.000Ft-ot. )
3. Meg hát ugye a borravaló.
Ha a mai napot nézem ( 6. kiszállítással ) kerestem 4.500Ft-ot, megnéztem körülbelül a 6 kiszállítás alatt 18-20km-t mentem, egy Opel F-es Astrám van ( 1.4 ) olyan 7 körüli fogyasztással.
Nagyjából ha úgy nézem 4.000Ft-ot kerestem.
Úgy hogy nem kell folyamatosan ott lenni az étteremben, csak ha hívnak telefonon akkor kell menni.
Ez normális? Megéri szerintetek " hosszú távon "? Természetesen ez mellékállás nekem.
az aktuális minimálbér naponta bruttó 5110 Ft, ha azt nézzük, más 8 óráért kap ennyit, te meg mész 20km-t és majdnem ennyit megkeresel vele... :D
szerintem egyáltalán nem rossz mellékesnek... ha meg nettóban kapsz ennyit, egy szavad se lehet
Ez a 4.500Ft a nettó bér volt. Viszont 4.000Ft-al számolok, ha leszámítom a maximum 20km utat hisz körülbelül 500Ft elment ebből benzinre, de lehet hogy sokat is mondok még.
Az az napi fuvarok szerintem alig volt 1 óra.
Emelett " Targoncavezető ( Kommisiózás ) " állást végzek 30km-el odébb, természetesen három műszakban.
Alapból déltől este 9-ig van kiszállítás, viszont:
Délelöttös héten: 15:00-tól 21:00-ig dolgozok
Délutános héten: NEM DOLGOZOK
Éjszakás héten: 12:00-tól 20:15-ig dolgozok
....és igen, van időm emelett ugrani amikor épp kell.
Természetesen nem örökké, de ideig órákig megfelelő mellékállás, lévén hogy később C,E jogosítványt is tervezem letenni.
Igazából nem valami sokk! De beugrósként nem rossz. Én egy vidéki Pizza Fortéba dolgozom.
-Napi 6000 ft az alap
-250 ft cím pénz ( de csak 10 cím felet van cím pénz )
-ha nem érem el a 18 címet akkor viszont 8000 ft az alap de nincs cím pénz
- plusssz borravaló
Beugrós futár kap nálunk 5000 ft ot plusz ha eléri a 10 címet akkor címenként 250 cím pénz
(De jobb is ha nem éri el! Üzemanyag miatt ) !
Általában csak akkor visz címet ha nagyon muszáj !
De minden pizzéria más más !
Átlagba 2000-3000-4000 ezreket adnak plusz cím pénz !
Én kb napi 7000-10000 ezret keresek úgy, hogy ebből már levontam az üzemanyagot! havi kb 120 000-140 000!
November-December ami arany hónap ! Akkor úgy el ku..ák a pénzt az emberek! Ami futárkodás szempontjából nagyon jó ! Napi 10-13-15 ezret is lehet keresni ! 10 ezer alatt nem nagyon keresel! Nyár ami kur....a szaar ! Örülsz ha egyáltalán a 100-120 ad meg van ! Ami negatívum még az az amortizáció! Havi lebontásba 10-15 ezred tuti el megy a kocsira ! Olaj csere, futómű stb.!
Én ha beugrós voltam kb 4-5-6 ezer ft ot kerestem! ezt annyira nem szeretem! Általában nagyon jó társaság van, jó buli, szabad vagy, ! Néha nagyon jól keresel, néha meg nagyon sokat költesz a kocsira ! átlagba szerintem kb 120 000 amit meg lehet keresni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!