Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Normális ez a fizetés egy...

Normális ez a fizetés egy pizzafutárnak? ( Többi lent )

Figyelt kérdés

Fizetés:

1. Napi díj: 2000Ft ( Függetlenül attól, hogy hány kiszállítás van. A mai nap speciel 6 kiszállítás volt, az egyiket gyalog vittem mert fél km-re sem volt )

Ha netán pedig vidékre kellene menni ( 2 faluhely ) ami ( 1. falu ) 6 másik pedig ( 2. falu ) 7,2km-re lenne azért kapok 450Ft-ot minden egyes kiszállításért.

2. Plusz az az nap kiszállított ételek összegének a 10%. ( Azaz ha egy nap 10.000Ft összértékben szállítok ki akkor a 10.000Ft 10%-át én kapom, azaz 1.000Ft-ot. )

3. Meg hát ugye a borravaló.

Ha a mai napot nézem ( 6. kiszállítással ) kerestem 4.500Ft-ot, megnéztem körülbelül a 6 kiszállítás alatt 18-20km-t mentem, egy Opel F-es Astrám van ( 1.4 ) olyan 7 körüli fogyasztással.

Nagyjából ha úgy nézem 4.000Ft-ot kerestem.

Úgy hogy nem kell folyamatosan ott lenni az étteremben, csak ha hívnak telefonon akkor kell menni.

Ez normális? Megéri szerintetek " hosszú távon "? Természetesen ez mellékállás nekem.

2016. márc. 9. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Ennél a legtöbb helyen sokkal kevesebbet fizetnek (általában max. egy fix napi díj van + a jatt. A kiszállás + % teljesen szokatlan)
2016. márc. 9. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Azt nézd meg, hogy ez a 6 kiszállítás mennyi idődet vette el, azaz hány perc/óra munkára kaptad ezt a 4500 Ft-t. Én ugyan nem vagyok futár, de kisvárosban élek, és itt bármely pontból bármely másikba oda-vissza 10 perc alatt meg lehet járni autóval. Azaz a hat kiszállítás ideális esetben összesen egy óra, de még várakozásokkal sem valószínű, hogy több két óránál. A kérdés már csak az, hogy ez a 4500 Ft bruttó vagy már a nettó. Ha az utóbbi, szerintem megfogtad az Isten lábát.
2016. márc. 9. 22:31
 3/11 Trafó1 ***** válasza:
100%
Hát ez messze van az isten lábától, de másodállásnak elmegy, a kocsit is fizetni kell valamiből, gumik, műszaki, alkatrész.
2016. márc. 9. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:

az aktuális minimálbér naponta bruttó 5110 Ft, ha azt nézzük, más 8 óráért kap ennyit, te meg mész 20km-t és majdnem ennyit megkeresel vele... :D

szerintem egyáltalán nem rossz mellékesnek... ha meg nettóban kapsz ennyit, egy szavad se lehet

2016. márc. 9. 23:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez a 4.500Ft a nettó bér volt. Viszont 4.000Ft-al számolok, ha leszámítom a maximum 20km utat hisz körülbelül 500Ft elment ebből benzinre, de lehet hogy sokat is mondok még.

Az az napi fuvarok szerintem alig volt 1 óra.

2016. márc. 10. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
És te ráérsz egész nap ugrani, ha muszáj? Azt mondtad mellékállás, tehát van másik munkád. Ezt a kettőt gondolom csak akkor tudod összeegyeztetni, ha ezt csak hétvégente csinálod. Nos arra tök jó fizetés, csak ne legyen semmilyen ellenőrzés, mert ha jól tippelem, ez feketén zsebbe megy.
2016. márc. 12. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik neked is el nem romló szupergépjárműved van, lévén kopással nem is kell számolni. Értem én, hogy egy F Astra nem egy drága jószág, de azért tervezd kicsit át a költségeidet.
2016. márc. 12. 09:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Emelett " Targoncavezető ( Kommisiózás ) " állást végzek 30km-el odébb, természetesen három műszakban.

Alapból déltől este 9-ig van kiszállítás, viszont:

Délelöttös héten: 15:00-tól 21:00-ig dolgozok

Délutános héten: NEM DOLGOZOK

Éjszakás héten: 12:00-tól 20:15-ig dolgozok

....és igen, van időm emelett ugrani amikor épp kell.

Természetesen nem örökké, de ideig órákig megfelelő mellékállás, lévén hogy később C,E jogosítványt is tervezem letenni.

2016. márc. 12. 17:16
 9/11 kisssszalay válasza:

Igazából nem valami sokk! De beugrósként nem rossz. Én egy vidéki Pizza Fortéba dolgozom.

-Napi 6000 ft az alap

-250 ft cím pénz ( de csak 10 cím felet van cím pénz )

-ha nem érem el a 18 címet akkor viszont 8000 ft az alap de nincs cím pénz

- plusssz borravaló

Beugrós futár kap nálunk 5000 ft ot plusz ha eléri a 10 címet akkor címenként 250 cím pénz

(De jobb is ha nem éri el! Üzemanyag miatt ) !

Általában csak akkor visz címet ha nagyon muszáj !

De minden pizzéria más más !

Átlagba 2000-3000-4000 ezreket adnak plusz cím pénz !

Én kb napi 7000-10000 ezret keresek úgy, hogy ebből már levontam az üzemanyagot! havi kb 120 000-140 000!

November-December ami arany hónap ! Akkor úgy el ku..ák a pénzt az emberek! Ami futárkodás szempontjából nagyon jó ! Napi 10-13-15 ezret is lehet keresni ! 10 ezer alatt nem nagyon keresel! Nyár ami kur....a szaar ! Örülsz ha egyáltalán a 100-120 ad meg van ! Ami negatívum még az az amortizáció! Havi lebontásba 10-15 ezred tuti el megy a kocsira ! Olaj csere, futómű stb.!

Én ha beugrós voltam kb 4-5-6 ezer ft ot kerestem! ezt annyira nem szeretem! Általában nagyon jó társaság van, jó buli, szabad vagy, ! Néha nagyon jól keresel, néha meg nagyon sokat költesz a kocsira ! átlagba szerintem kb 120 000 amit meg lehet keresni !

2016. márc. 14. 17:37
 10/11 kisssszalay válasza:
120 at úgy gondolom, hogy össze adod a nagyon jó a nagyon rossz és az átlagos hónapokat levonod az amortizációt és elosztod 12 vel
2016. márc. 14. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!