EURONICS milyen munkahelynek számít?
Én az egyik ott dolgozó vagyok, és meglehetősen rossz véleményeket olvastam a cégről, dolgozókról mielőtt odamentem volna. Ellentétes véleményen vagyok, ez mocskosul áruház függő, hogy a vevők fognak-e szeretni odajárni, vagy a dolgozók szeretni fognak-e ott dolgozni. Én szeretek itt dolgozni, a vevők nincsenek átvágva nálunk, rendkívül sok az elégedett ügyfél.
Akik meg folyamatosan panaszkodnak hogy így kiszállítás meg garancia eladások stb.. egyrészt, a kiszállítást MINDIG mindenhol külső cég végzi, azokat lehet basztatni, közünk nincs hozzájuk. Garancia eladás, mindenhol így megy, a gyártó szándékosan nem ad többet hogy a kereskedelmi egységek tudjanak értékesíteni plusz garanciát, amiért a gyártó fizet a kereskedelmi egységnek. Ergo mindenki jól jár, az ügyfél is, meg mi is. Nem értem, ezen mit nem lehet megérteni, mindenki ezt csinálja, még a nyugati országok is!!!!
Jó munkahely lehet. Vásárlóként megyek be.
Nincs " az az aura ", amitől sikítva menekülni kellene.
Hierarchia, mindenhol van...
Én kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!