Egy szakácsnak lehet piercingje?
Figyelt kérdés
nincs vmi szabály, hogy nem lehet piercingje? szájába. a tetkó se 'tiltják' csak annyit fűztek hozzá, hogy nehezen lehet úgy munkát kapni,mert nem szívesen alkalmazzák vendéglátásba a tetkós embereket. viszont van vmi előírás a piercingekről? vagy max le kell ragasztani és kész? mármint az ántsz nem köthet bele?2010. márc. 30. 23:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem a szakácsoknál ezzel nem lesz gond, ez a pincéreknél fő alapszabály, akik ugye "érintkeznek" a vendégekkel.
Mindenesetre ha mész állásinterjúra, akkor is vedd ki, ne legyen bent, jelentősen ront az esélyeden (HR-es vagyok, és bár engem nem zavarnak a piercingek és a tetkók sem, de a munkáltatók 98%-át bizony zavarja).
Ha már Tiéd az állás, akkor szerintem nyugodtan használd, tedd vissza. Max, ha szól érte a főnököd, akkor a munkban kiveszed, és ennyi.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) egyébként én még csak tanuló vagyok,szóval mire állástkeresnék lehetséges hogy már megse lesz mert mondjuk megunom. :D vagy kitudja
2010. márc. 31. 00:57
3/4 anonim válasza:
Egyik havernak a szemöldökében van és szakács :)
De az előzővel egyetértek, állásinterjún vedd ki ;)
4/4 anonim válasza:
én eladónak tanultam...gyakorlaton kivetették a sima pici orrpiercingemet,mert" elzavarja a vevőket" alig látszik..eleinte kivettem,aztán nem..szabály nem korlátozza...csak sokan nem nézik jó szemmel..oktatófüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!