Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakácsnak készülők, így...

Szakácsnak készülők, így probléma lehet az egész jobbkezes tetoválás? Dolgozhatok tetováltan konyhán?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg szerintem igen, de lehet, hogy amunkáltató majd valami orvosi papírt kér, hogy nem fertőző, stb. A legegyszerűbb, hogy ezt előre megcsináltatod és már úgy mész interjúra. Szerintem értékelik az őszinteséget és az elővigyázatosságot.
2011. márc. 8. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez remek tanács!

Majd hosszú ujjú ingben megyek interjúra! :)

2011. márc. 8. 18:33
 3/10 A kérdező kommentje:
TOVÁBBI VÁLASZOKAT VÁROK!
2011. márc. 8. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az összes szakács barátom karja szét van tetoválva. Az egyiknek még a kézfeje is.
2011. márc. 8. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi, egyetlen van, akin nincs tetoválás. És mind dolgozik, a kézfejen lévő tetoválással rendelkezőnek van a legjobb helye, nem valami harmadosztályú szar.
2011. márc. 8. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is!

Akkor tartom a véleményem, hogy főnöktől függ majd! kinek igen, kinek nem tetszik.

2011. márc. 8. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A tetoválás nem fertőző, nem folyik bele a kajába, stb.

A világon semmi elfogadható indok nincs rá, hogy miért ne lehetne tetoválva egy szakács...

2011. márc. 9. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Vannak olyan munkahelyek, hogy ha villan a tetkó pl az alkaron, akkor szevasz. Egy példát mondjak: A McDonald's.

Nem a "meki" a célom! ;) Csak ebből indult ki a kérdésem, hogy ha ott akkor máshol esetleg gond lehet e.

De köszönöm szépen, bízom a válaszokban és magamban is! Irány varratni!

2011. márc. 9. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de a McDonaldsban lát a vendég.


Pincérnek én sem alkalmaznék egy agyontetovált embert, mert megijed tőle a vendég, nem bizalomgerjesztő, stb.

De a szakács normál esetben a konyhában van. Max. a nagyon begyepesedett étteremvezetőknek probléma ez.

2011. márc. 9. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. márc. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!