A tetoválás hátrányos állásinterjún?
Figyelt kérdés
Láthatóra gondoltam, pl. alkar! Mik a tapasztalatok?2011. jún. 10. 17:09
1/19 eNerdzsy válasza:
Munkahelytől függ.
Általában hátrány.
2/19 anonim válasza:
Komoly helyen biztosan hátrányos.
3/19 anonim válasza:
Nem tartom hátrányosnak. Eleinte lehet az emberekben egy fajta előítélet, ha meglátnak egy tetovált embert, de az az előítélet a beszélgetés első 5 percében elillanhat. Fontos a jó megjelenés, de ez nem azt jelenti, hogy életstílust kéne váltanod. A legfontosabb a kisugárzás, a jófejség, a szimpátia.
4/19 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen hátrány, hacsak nem tetováló szalonba jelentkezel. :D
5/19 anonim válasza:
Igen, hátrány. Komoly helyen biztos. Pl. Ahol én dolgozom, ott nem vesznek fel embereket látható helyen lévő tetoválással. Persze mikor visszautasítjuk a jelentkezőt, akkor nem erre hivatkozunk.
6/19 anonim válasza:
az, vegyél hosszú ujjú felsőt, nyilván úgyis egy légkondis helységen lesz az interjú ...persze vannak munkakörök, ahol tök mindegy, és vannak, ahol kifejezetten előnyös is lehet...milyen munkára jelentkezel?
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem számítottam ennyi negatív tapasztalatra.
Ezt a kérdést általánosan kérdeztem. Még nem tudom, hogy merre-hova, viszont tattoo-t szeretnék, csak van bennem félsz, hogy nehogy ez "megpecsételjen". :(
2011. jún. 11. 03:01
8/19 anonim válasza:
Előre kell gondolkodni, nem értem mia francért akar mindenki tetoválást, komoly helyre tuti nem vesznek fel. Inkább az agyaddal, a tudásoddal akarj kitűnni.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem érted, nem érted és sose fogod megérteni, akkor minek írjam le?!
Én nem reklámnak, menőzésre használnám, hanem mert nagyon tetszik!
Én a munkámmal és a tudásommal akarok kitűnni! Csak utálom, ha így megbélyegeznek, hogy én ezzel akarok egyéniség lenni, blablabla...!
2011. jún. 11. 14:44
10/19 anonim válasza:
Akkor ha ennyire tetszik, csináltass, de utána vállald is a következményeket.
Leírtuk, hogy mire számíthatsz, ezek után pattoghatsz nekünk is, az interjúztatónak is, de senkit nem fogsz meghatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!