Mik a lehetőségei egy szakácsnak Európai országokban való elhelyezkedés és letelepedéssel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
(Anglia, Svájc, Ausztria, benelux államok és hasonlók érdekelnek elsőorban) Tapasztalatokat kérnék, és pontos információkat, ki hogy kezdte, mit ért el, mennyi idő alatt, mi kellett hozzá.... (hajós munka kivételével! az nem érdekel)2008. nov. 11. 14:57
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem volt egy évfolyamtársam dietetikus szakon. Ott hagyta a fősulit és kiment a testvérével Svájcba. Hogy pontosan hogyan került abba a szállodába ahol dolgozik nem tudom, csak azt,hogy ez már a 3-4 hely és mindig rangosabbakba kerül, mert tud valamit mint szakács.
Biztosan lesz neked is jó lehetőséged.
Sok szerencsét hozzá.
2/3 A kérdező kommentje:
Kb 5év múlva tervezem családdal együtt. De nem árt jó előre megtudni mire számíthatunk majd..
2008. nov. 11. 15:14
3/3 anonim válasza:
8 éve voltam amerikában amikor a papírjaimat hosszabítottam, ott mondta a magyar ügyintézö egy szakácsnak hogy ez az a szakma ha talál egy nagyon jó munkahelyet, akár a letelepedésit is megkaphatja. és ezt megfigyeltem németeknél is könnyebben kap egy szakács munkavállalásit. szóval a tapasztalat nagyon kell, ha jó pl 4-5 csillagos szállodákbol lenne ajánló leveled akkor biztosan könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!