Külföldön egy szakácsnak érdemes munkát vállalnia?
1, társalgási szint, szakmádban szükséges kifejezéseket nagyon
2, min 1000 font/hó kezdőfizetés
akarki akarmit mond, en is kulfoldon dolgozok a nyelv az szukseges es elvart.
megeri viszont mindenkepp,söt ha egy lehetöseg van ki kell menni,mit akarsz itthon pár forintért dolgozni,en amiota kint elek nincs anyagi problemam,pedig egy kis alkalmazott vagyok csak,nem is ertem hogy sok fiatal miert a kek-pirosban dolgozik fillerekert
Én vagyok 06:28as én 22 vagyok es babysitterkent kezdtem kb 30 ezer forinttal n.o ban, azota tudom a németet teljesen es van egy jol fizető munkab ausztriaban, én mondhatom hogy a nullárol indultam,segitség nélkül és???azelött csak hebegtem habogtam németül most meg...
tudod aki mer az CSAK nyer
Kedves Kerdezo!
Alapszinten kell tudni, kb 900-1000 a fizu kezdesnek. Tudok segiteni,de egyedul kell helytallni. A ceg ahol a parom dolgozik sok etteremmel rendelkezik ,valamelyik varosban biztos van hely, de mindent neked kell megoldani,mert lehet tolunk 500km-re kapsz helyet.Mondjuk mindenhol van magyar,de nem olyan segitokeszek. Kezdesnek kb. jo ha van nalad legalabb 800-900 font, alberlet+kaucio, fizu az elso ket het utan van,aztan hetente.Ha erdekel kuldj az emailemre fenykepes angol nyelvu oneletrajzot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!