Elítélendő lenne ha 41 sikertelen állásinterjú után prostituáltként kezdenék el dolgozni?
"Másik kérdésénél írta, hogy fiú, ennek ellenére itt sorban kapja az ajánlatokat... "
Hol írtam én ilyet?
Kétszer is átnéztem, nem látom hogy írt volna a neméről.
Férfiként is tudunk neki munkát adni. Van kiépült homoszexuális vendégkörünk is. Bár ezek inkább privát munkák, a színházba/vacsorára kísérés és barátnő eljátszás nőknél működik. A jómódú meleg vendégkörünk titkos és diszkrét munkákat takar és általában nagyobb kihívás is. Gyakran extrém igényekkel:
BDSM, gonzo, kakiszex, jaguárhoz kötözés, farkasököl, Brandenburgi melegszendvics, pókterráriumban dugás, Teletubbie-nak öltözés, pulykázás nagyi tolószékében, Jalapenos fülkagylónyalás, Dubai teveorál etc... Ide általában érettebb, 30-35 körüli gyakorlott férfiakat veszünk fel. A porhanyós végzett jogászánusz nem bírná ezt a munkatempót. Sajnálom :(
42. kudarcod...
Olvasd el a másik kérdést:
""Mihez értesz (jogterület)?"
Mindenhez.
"Csináltál valami extrát az egyetem alatt?"
Nem.
Milyen nyelven tudsz?
Német, középfok.
Esetleg már dolgoztál is idegen nyelven?
Nem.
Tanultál külföldön?
Nem."
Angol beszéd nyelvtudás nélkül semmi speckóval tényleg esélytelen... Ráadásul semmi gyakorlata nincs.
Most vagy ennyira szar a PTE tényleg, vagy orbitális leégető kamu kérdés.
41 interjú az mocskosul sok. Én már 3-4 sikertelen után leülnék beszélni valakivel... A 10 után keresnék egy life coach-ot, vagy HR assistantot, 20 sikertelen után elgondolkoznék, hogy külföldön keressek állást... A 30. után hagynám a picsäba az egészet és elmennék svájci juhásznak a hegyekbe.
"A 30. után hagynám a picsäba az egészet és elmennék svájci juhásznak a hegyekbe."
Ha a prostitúció nem jön be fontolóra veszem.
Kezdőként valóban nehéz elhelyezkedni. Eleve be sem hívják az embert, ha látják, hogy nincs munkatapasztalata. Te 41 interjún voltál? Vagy ennyi önéletrajzot küldtél? Nem mindegy. Ha 41 helyre be is hívtak, tényleg rosszul csináltál valamit. Azért ezek közt nyilván volt olyan, aki komolyan elgondolkodott azon, hogy felvegyen egy pályakezdőt, különben minek tölti vele az idejét, hogy interjúztassa?
Ami probléma lehet:
-látszik, hogy nem érdekel
-látszik, hogy túl jó vagy az álláshoz
-nyegle voltál, nem készültél az interjúkra
-magas a bérigényed
-nincs nyelvtudásod
Nehéz tanácsot adni, minden interjún mást kell mondani, és hazudni kell persze.
Mi a héten interjúztattunk egy kislányt. Okos volt, talpraesett, 3 nyelven beszél. Teszteltük is, tényleg.
A végzettsége nem témába vág, de gondolom mindenhova beadta már az önéletrajzát. Megkérdeztem, hogy miért ezt a főiskolát választotta. És elkezdett lelkesen beszélni róla, hogy ezt mennyire imádja, meg szeret segíteni az embereken, stb.
Aha, ez egy holt unalmas irodai papírmunka. Senkin nem segítünk, ülünk, aztán adminisztrálunk. Teljesen az jött le, hogy még próbaidő alatt feláll, és itthagy minket. Persze kevés a jó állás, és az embernek meg kell élni valamiből, szóval még az is lehet, hogy évekig maradna, de a főnököm is azt mondta, hogy nem kockáztatja meg, hogy betanítja, és lelép. Szóval az is baj, ha túl jó vagy. Azt kell mindig mondani, hogy az az álmod, ami az adott állás.
Ne légy qrva!!!!!!!
Inkább keres egy olyan idősebb férfit akinek vannak kapcsolatai és tudna segíteni neked abban hogy előbbre juss.
Végülis igy is qrva leszel csak 1 férfi mellett és még a karriered is beindul.
A tapasztalataim alapján ez a legjobb megoldás. Sajnos kapcsolatok alapján nagyon nehéz előre jutni.
Mennyi idős vagy?
25/L
Utolsó, köszi ez nagyon hasznos volt.
Nekem annyi a bajom, hogy túl sok mindenhez értek úgymond, és sokmindent csináltam már. Bár pont IT, biotech, és K+F mérnök határterületen mozgok, ahol pont ez a sokrétű tudás kell. Eddig nem volt problémám soha az álláskereséssel... de külföldre készülök, oda jól jöhet ez a tipp is.
Mondjuk kutatás fejlesztésben az eddigi cégvezetőkkel és interjúztatókkal akikkel beszéltem, tényleg mind ezt mondták... hogy a legfontosabb a szenvedélyes lelkesedés, még ha nem is vág témába a saját project. Sőt testvérem már 15 éve szoftverfejlesztő, és már saját csapata van. Ő mondta, hogy olyan szinten szakember hiány van, hogy elképesztő...és nem a mennyiséggel van gond, mert rengetegen jönnek ki az egyetemről, hanem azzal hogy qrvára nem érdekli őket az egész. Interjúztatott a csapatába, és a nyegle gyereket kérdezte hogy mégis mi érdekli, milyen saját kis munkái voltak eddig. Annyit mondott rá hogy "hát különösebben semmi"... tele van ilyen arcokkal az IT piac is, meg olyanokkal akik 700 ezres fizetésért is fészbúkoznak az irodában, a melóval meg semmi haladás. Azt mondta, hogy ő a csapatába nem feltétlen tökéletes szakembert keres (egyetemen úgy sem ezt tanulják, hanem mérnöki látásmódot), hanem olyat akit jól lehet tanítani és érdeklődő.
Szóval nehéz kérdés ez... ez a "túl jó vagy" viszont nagyon elgondolkoztató. Főleg olyan állásokban hol robotokat vesznek fel inkább és semmi kreativitás nem kell... de az nagyon igaz, hogy itthon is félnek, hogy kiképzik az embert, és azzal a lendülettel tovább is áll külföldre, mert kint simán kap 1.5-2 milliót havonta egy jó mérnök.
Ügyvédi területet nem ismerem, de hála a jóistennek, hogy nem ennek mentem...
#27-esnek válaszoltam közben, nem az 28-asnak :D
Bakker szedjétek már össze magatokat... Nem hiszem el, hogy ide jutottunk, hogy kitartott rüfkének kell lenned jogi diploma után :D Ennyire lent van a szakma?
Amúgy szerintem 40-ből 39x azért szórták ki, mert beleírta a CV-jébe, hogy csak német középfok. Ma már az angol az alapnyelv. Ha tudsz németül az jó, de ha nem tudsz angolul akkor instant kuka a CV-d szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!