Lehet hogy 100 állásinterjú után se tudnék elhelyezkedni?
Lehet. De ez azt jelenti, hogy nagyon rosszul csinálod.
Egy-egy pozícióra 5-10 jelöltet szoktak behívni. Tehát statisztikailag 10 interjú után már fel kell hogy vegyenek átlagos teljesítménnyel is.
Ha 40 után se vettek fel sehova, akkor gondolkozz, hogy mit rontasz el és javítsd ki. Mert ennyi után tuti hogy itt a hiba. Az önéletrajzod jó, mert behívnak, de nem tudod eladni magad. Miért nem?
Végzettség nem minden esetben kizáró ok. Nekem volt, hogy magasabb végzettséget kértek, behívtak próbára, és lazán megcsináltam mindent. Felvettek, de elutasítottam. Sokszor a semmire kér a munkáltató papírt. Ha meg nagyon ragaszkodim hozzá, és neked nincs, vagy megfelelő tapasztalat, esze ágába sincs behívni.
Nem kértél hr estől tanácsot? Ha behívnak és úgy semmi, lehet más a baj.
Hát vagy a nyelvtudás hiányzik nálad, vagy a számtógépes, vagy a szakmai, vagy diploma.
Egy nyelvvizsga megszerzése pl kb 4 hónap, az excelt meg otthon magad is megtanulhatod.
Az önéletrajzodat szivesen megnézem ingyen is, ha az usespanner@gmail.com-ra átküldöd.
HR osztályon dolgoztam 1,5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!