Miért nincsen fehér munkahely magyarországon? Midenhol bejelentenek minimálbérre és a többit meg zsebbe fizetik!
Eleve faszsag hogy a TB jarulek fizetessel aranyos. Miert, aki otszor annyit fizet be jarulekot, az talan barmibol is jobbat tobbet mast kap? Akkor miert kell erte tobbet fizetni?
Miert van pl BKV-berlet es nem tomegkozlekedesi jarulek? Nem ado ez hogy szazalekos legyen.
Érdekes felvetés. Valóban nem kapok jobb ellátást, és nem veszem igénybe gyakrabban a vizsgálatokat, kezeléseket, mint egy minimálbéres.
De ez a modell úgy lett megalkotva, ahogy maga az adó is, hogy akinek több van, az többel járuljon hozzá a közösség érdekeihez.
Lehet vitatkozni, én sem tartom igazságosnak, de attól még kötelező elfogadni, ha ennek az országnak az állampolgára kívánsz maradni. Aki ezt ne tudja tolerálni, az elmehet külföldre, ahol magánbiztosítók vannak.
Én egyébként díjaznám ezt itthon is, de ez nem akkora dolog, hogy emiatt elköltözzek.
A BKV-s részt kifejtenéd? Nem vagyok budapesti.
Nálunk a tömegközlekedési bérletből 86%-ot fizet a cég, buszra és vonatra is. Csak a távolságira. De a pároméknál a teljes 100%-ot állja a munkáltató, és nem csak távolsági, hanem helyi bérletet is. Mindezt cafeterián kívül. Nagyon pozitív, nem is hallottam még más cégről ezt.
"Eleve faszsag hogy a TB jarulek fizetessel aranyos. Miert, aki otszor annyit fizet be jarulekot, az talan barmibol is jobbat tobbet mast kap? Akkor miert kell erte tobbet fizetni?
Miert van pl BKV-berlet es nem tomegkozlekedesi jarulek? Nem ado ez hogy szazalekos legyen."
akkor ezek szerint az újdonság erejével fog hatni számodra, de a tb az adó, pont úgy is kezeli a nav
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!