Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tanultatok tovább?

Miért nem tanultatok tovább?

Figyelt kérdés

Szakmunkások, bolti eladók, gyári dolgozók......stb

Akik szegények, kevés pénzért dolgoznak, azok miért nem mentek főiskolára, egyetemre, most sokkal több pénzért dolgozhatnának.

2010. márc. 29. 12:25
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Én párhuzamosan elkezdtem dolgozni a fősuli mellett, aztán szükség volt a pénzre így otthagytam a sulit. De csatlakoznék egy pár előttem szólóhoz: többet ér egy szakmunkást végzett jó szakember, legalábbis a fizetést tekintve, az én férjem szakács és kétszer annyit keres mint a két diplomás testvére!!!
2010. márc. 31. 09:11
 22/22 anonim ***** válasza:
Apám meghalt, anyám meg nem igazán foglalkozott velem így beleszartam a tanulásba. Ez még alt. suliban volt.Elmentem szakmunkásképzőbe de ott sem tanultam,így kirúgtak. A következő évben elmentem egy másik suliba de azt is otthagytam. 17 évesen elkezdtem dolgozni és kb 24-25 évesen kezdtem rádöbbenni, hogy nincs semmim az ált sulis bizonyítványon kívül. Ekkor kezdtem magam összekapni,leérettségiztem és azóta is tanulok, de nagyon bánom azt az elvesztegetett 10 évet.
2010. márc. 31. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!