Ti tovabb maradnatok vagy mast keresnetek?
A problemam az, hogy julius ota dolgozom, azt hittem ha beletanulok konnyebb lesz, viszont azota is csak nehezebb es nehezebb. Napi 8 ora helyett 12-t dolgozom, hetvegenkent is munka van, sokszor egesz nap, folyamatosan haza kell hoznom a munkat, nem beszelve a benti viszonyokrol. A fonokom mindenert kiabal, semmi sem eleg neki, tobbet es tobbet es tobbet ker, napi szinten megy az ajtocsapkodas es ordibalas. Bekes ember vagyok, altalaban turom a dolgokat, de mar azon vagyok, hogy a legkozelebbi ordibalasanal visszaordibalok, hogy ha nem tetszik tegyen ki.
Nem tartom magam lusta embernek, de azert neki 12 orakat, hetvegen is, nincs kedvem dolgozni, foleg hogy a stressz az mindennapi jelenseg az eletunkben.
Gondolkodom, hogy nem varom meg, hogy lejarjon a munkaszerzodesem, hanem eljovok, felmondok. Ti turnetek?Nem letfontossagu most, hogy munkaba jarjak, viszont munkanelkuli sem lennek szivesen, de inkabb itthon az unalomtol kapjak fraszt, mint bent az idegessegtol.
Hát te tudod mennyire fog hiányozni a fizetés ami kiesik, és hogy mennyire kapsz-e másik állást.
Én még nem mondanék fel, csak ha van másik állás, egyébként is jobban átvesznek máshová ha van munkahelyed, mintha munkanélküli vagy.
És természetesen a bíróság nem fogja elfogadni sem a diktafonnal felvett anyagot, sem a cégtől bármilyen formában kilopott iratokat vagy e-maileket. Sőt, még meg is büntetik érte szegény kérdezőt...
Küldd el az anyjába az ilyen gyökeret, kirúg és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!