Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem tanultatok tovább?

Miért nem tanultatok tovább?

Figyelt kérdés

Szakmunkások, bolti eladók, gyári dolgozók......stb

Akik szegények, kevés pénzért dolgoznak, azok miért nem mentek főiskolára, egyetemre, most sokkal több pénzért dolgozhatnának.

2010. márc. 29. 12:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A párom szakmunkás után elkezdte az érettségit, heti 3szor kellett bejárni, a maradék 2 napon melózott, de mivel kellett a pénz, így otthagyta a sulit és heti 5 napot melózott inkább. A pénz nagyúr...
2010. márc. 29. 12:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert megbuktatott a technika tanárom 8. félévben így nem tudtam jelentkezni továbbtanulni.Elkezdtem estin a gimit de link voltam, nem érdekelt a tanulás,anyámék jól kerestek és elkényeztettek,mindent megvettek amit csak szerettem volna.

Most iszom a "nemtanulás" levét!

2010. márc. 29. 12:34
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Mert hülyeséget kérdezel. Tudod te mennyi a diplomás munkanélküli?

Egy tanítóképzőt bárki el tud végezni, mert ahhoz nem kell sok ész.De kinek kell már tanár?

A másik, meg az olyan ember, aki 2-3-assal nyögi végig az általánost, hogy fenébe bírna, egy olyan fősulit, egyetemet, ahol tanulni kell

2010. márc. 29. 12:35
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja és akkor ki dolgozna a termelő vállalatoknál?

Vagy a diplomás menne be a gépsor mellé?Azért, lassan oda jutunk, hogy a szakmunkás többet keres (egy jó szakmával), mint egy diplomás.

2010. márc. 29. 12:36
 5/22 anonim ***** válasza:
48%

"Mert hülyeséget kérdezel. Tudod te mennyi a diplomás munkanélküli?"

Arányaiban feleannyi, mint a nemdiplomás munkanélküli.

2010. márc. 29. 12:37
 6/22 anonim ***** válasza:

Ebben nem vagyok biztos.

Csak az a baj, hogy a nem diplomás munkanélküliek közé beszámítanak a lébecoló, semmit nem érő cigányok is, akiknek eszük ágába sincs dolgozni.

2010. márc. 29. 12:40
 7/22 anonim ***** válasza:

Így van, az az 1 millió cigány, mindjárt az iskolázatlanok táborát növeli!

Én abbahagytam a fősulit, mert csalódtam a szakmában és már nem is hittem benne! Szerencsére van még csomó szakmám, amivel lehet keresni. Magyarán egy diploma nem ér semmit, csak ha nagyon jól használod... simán használni nem elég.

2010. márc. 29. 12:43
 8/22 anonim válasza:
én jelenleg épp most készülök otthagyni a fősulit, mert utálom amit tanulok. anyuék rádumáltak, hogy milyen jó lesz ez, de azt abszolút nem vették figyelembe, hogy semmi kedvem nem volt ehhez, sőt, nem is örültem amikor felvettek. most van 1 okj-s szakmám, de majd talán pár év múlva leteszek még 1 okj-s szakmát. am szerintem túl sok a diplomás.
2010. márc. 29. 12:50
 9/22 anonim válasza:

Ez hülyeség!Egy szakmunkás is simán kereshet annyit mint egy diplomás!

Szóval ez egy hülye kérdés...

2010. márc. 29. 13:17
 10/22 anonim válasza:
Ja!És éljenek a diplomás munkanélküliek!
2010. márc. 29. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!