Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » *SÜRGŐS* Azonnali hatályú...

*SÜRGŐS* Azonnali hatályú felmondás munkavállalóként?! *SÜRGŐS*

Figyelt kérdés

Valahogy el kell érnem hogy hamar megszabaduljak a munkahelyemről! 14 éve dolgozok ott, a felmondási idő tehát akár 50 nap is lehet, nekem azonban legkésőbb január 10.-ig el kéne jönnöm hogy tudjak egy másik cég 1 hetes képzésére menni.

Ezért gondoltam az azonnali hatályú felmondásra. 7 órára vagyok beírva, de nem ritka az sem hogy 9 órát kell bent lennem, ez csak elég ok nem? Túlórát egy forintot nem fizetnek, meg még van egy pár dolog amivel tudnék indokolni. Már csak az a kérdés ezt hogy bizonyítsam a munkáltatóval szemben? Kollégák igazolják? (hát ők nem akarnak eljönni, minek beszélnének a főnök ellen?) Valami tipp, ötlet hogy mit tegyek most?

2016. jan. 4. 19:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
De a munkáltató perelhet, és viszonylag nagy összegek forognak kockán ilyen esetben. Persze be lehet vállalni azt is, meg lehet reménykedni, hogy a munkáltató nem foglalkozik vele...
2016. jan. 4. 20:38
 12/27 anonim válasza:
5%

"De a munkáltató perelhet, és viszonylag nagy összegek forognak kockán ilyen esetben. "

Hát persze...nagyon életszerű ahogy bepereli a nincstelen munkást a tőkés. Kiröhögném kb.

Miből fizessek? Nevetséges.

2016. jan. 4. 20:42
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
na, balázska megint megjött, kijózanodtál már vagy csak most kezdted a piálást?
2016. jan. 4. 20:45
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, életszerű. Azon is röhögnél, ha a jövőbeli fizetésed felét tiltanák jó pár évig, mert ilyen nagy arcod volt?
2016. jan. 4. 20:46
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

"Delírium herceg nevű felhasználó válasza:

Mondj fel azonnal, szard le.

Ne legyetek már ilyen gyáva kiskutyák.

"

Persze, a saját dolgod, hogy kirúgatod magad, de másnak ne adj olyan tanácsot amit megbánhat, te meg ugye "leszarod", hogy vele mi történik.

2016. jan. 4. 20:47
 16/27 A kérdező kommentje:
Persze addig is várom a tippeket, ötleteket hogy mi lenne a megoldás? (ha van persze :( )
2016. jan. 4. 20:49
 17/27 anonim válasza:
0%

"Igen, életszerű. Azon is röhögnél, ha a jövőbeli fizetésed felét tiltanák jó pár évig, mert ilyen nagy arcod volt?"

AMiért nem ment be az utolsó 2 héten dolgozni? :DD

Nagyon komoly ügy kell ahhoz hogy neked tiltsák a fizetésed egy részét.

Ez nem ilyen.

Perelhet, követelhet tőled 1-2 havi fizetést mint kárt, de én közölném vele hogy nem tudom kifizetni mert nem fizetett elég bért amiből lehetett volna megtakarításom.

Ha nagyon janiskodna bedobnék egy kis szexuális zaklatást is :))

Nem szabad hagyni magad!

2016. jan. 4. 20:49
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Perelhet, követelhet tőled 1-2 havi fizetést mint kárt, de én közölném vele hogy nem tudom kifizetni mert nem fizetett elég bért amiből lehetett volna megtakarításom."

Csak ez nem így megy.

2016. jan. 4. 20:50
 19/27 anonim ***** válasza:
69%

"Persze, a saját dolgod, hogy kirúgatod magad, de másnak ne adj olyan tanácsot amit megbánhat, te meg ugye "leszarod", hogy vele mi történik."

nincs honnan kirúgni balázskát, mert még a mekiből is lapátra tették, mivel piásan ment dolgozni

2016. jan. 4. 20:51
 20/27 anonim válasza:
0%

"Csak ez nem így megy."

Dehogynem. Mikor engem kiraktak közöltem velük tökösen az irodában is hogy eszem ágában sincs bemenni.

Minek menjek be ha lassú voltam szerintük? Lassú ember nem kell!

KIállni kell magadért az életben nem gyáva bólogató kiskutyának lenni.

És meg se próbáltak büntetni...pedig elvileg vonniuk kéne a kártyámról a fizetésem :DDDDDD ugye :DDD

2016. jan. 4. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!