Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmenjek a cégtől? Gyakorlatil...

Elmenjek a cégtől? Gyakorlatilag lefokoztak indok nélkül.

Figyelt kérdés
Pár éve dolgozom a cégnél(kb5). Kezdetektől csoportvezető voltam. Először 3 évig voltam vezető az egyik osztályon, majd áthívtak egy másik osztályra szintén csoport vezetőnek. Aztán történt egy olyan malőr, hogy az osztályvezető barátnőjének kellett állás és mivel a csoportvezetők között én vagyok a legfiatalabb és nem tenné be a barátnőjét alja munkára, így megtette a helyemre, engem meg benyomott a csoportba, ahol vezető voltam. Ennek lassan egy éve. Indokolni nagyon nem indokolta. Az új főnök szakmailag 0, angolul nem tud , így képtelen a napi vezetői feladatok elvégzésére, döntésképtelen. Fogalma sincs a csoport munkájáról... Nem is ez a lényeg,ez az ő baja legyen, hanem inkább az, hogy nagyon nem érzem jól így magamat. 2 diplomám és phD-m van és most együtt kell dolgoznom azokkal az emberekkel, akik korábban a beosztottjaim voltak, többen középfokú végzettséggel rendelkeznek, de a legmagasabb is Bsc. Gond még az is, hogy tanulmányi szerződésem van a phD-ra, vagyis ha felmondok jelentősebb összeget kellene visszafizetnem. Mit tennétek? Bevállaljam, hogy új munkahelyre megyek és törlesztem a tartozást vagy maradjak még évekig ebben a szituban úgy hogy megalázva érzem magamat?

2015. dec. 29. 01:48
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Új munkaszerződés új munkakörrel. Vegyész/ vegyészmérnök vagyok. PhD gyógyszerészi kémia területen. Kevés a fizu amúgy 170 ezer kb, dunantúlon 3-szor ennyit is ajánlottak. De sok a tartozás, több millió. De hosszútávon jobban jönne ki. Légysíves ne degradáj le, mert én sem teszem veled. Nem fogyatékos vagyok, hanem szar élethelyzetbe kerültem és kíváncsi vagyok mások véleményére.
2015. dec. 29. 13:12
 22/30 anonim ***** válasza:
56%

Vegyész, vagy vegyészMÉRNÖK? Nagyon nem mindegy.

Vegyészmérnök, gyógyszerész PhD-val. Ez esetben a 170 kilót soványnak érzem. Nem akarok konkrét cégnevet írni, de egy bizonyos svájci székhelyű gyógyszerészeti multinál röhögve kapnád meg a dupláját, nyelvtudástól függően 400 kiló fölé is mehetnél.

Nah számolj, én elmentem bejglizni :D

2015. dec. 29. 13:20
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
Vegyészmérnökként, phd-vel ennek a többszörösét is megkeresheted. Számomra nem lenne kérdés, tartozás ide vagy oda, hogy lépnek olyan helyre, ahol van fejlődési lehetőség. Tanulmányi szerződés kifizetésre kölcsönt vennék fel (részletfizetést nem valószínű, hogy engedélyeznének).
2015. dec. 29. 13:21
 24/30 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy 2 diploma, mind 2 megvan. 5 éves egyetemi vegyészre csináltam egy 2 éves vegyészmérnök Msc-t is. Utolsó, most én is efelé hajlok.
2015. dec. 29. 13:26
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszi 22-es. Jobban ráfekszem most már a keresésre.
2015. dec. 29. 13:59
 26/30 anonim ***** válasza:
45%
600-700 ezret kéne bruttóban keresned a tudásod alapján minimum.
2015. dec. 29. 14:32
 27/30 anonim ***** válasza:
45%
fogd szépen a munkaszerződésedet és a tanulmányi szerződésedet és sétálj be vele egy munkajogászhoz!
2015. dec. 29. 15:20
 28/30 A kérdező kommentje:
Ez lesz. Remélem tud valami jó tanácsot adni, hogyan távozzak. Vagy hogy mérsékelhetném a tartozást.
2015. dec. 29. 15:33
 29/30 anonim válasza:
60%
Állj ki magadért, mondd meg egyenesen mit gondolsz.
2016. jan. 2. 14:05
 30/30 anonim ***** válasza:
60%
170 ilyen végzettséggel és nyelvtudással röhejesen kevés. Válts munkahelyet... azért előtte kérhetnél emelést, de kötve hiszem, hogy egy 250-re ugrást engednének.
2016. jan. 2. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!