Elmenjek a cégtől? Gyakorlatilag lefokoztak indok nélkül.
Igen aláírtam a szerződést, mert még akkor folyamatban volt a képzés és jövedelem kellett, álláskeresésre meg nem nagyon volt időm
Két diplomával, píédzsdivel ennyi eszed volt.
Mondjuk "doktorként" lett volna annyi eszed, hogyha van egy élő (10 éves, LOL) szerződésed akkor azt egyoldalúan nem módosíthatja senki. Nem írod alá oszt' jóvan, minden megy tovább ahogy eddig. Ha meg kirúgnak emiatt akkor egy jó kis munkaügyi per + megszűnik a kötelezettséged.
De én azt hittem, hogy neked szuper jó képességeid vannak. Érdekes, mifelénk a szuper képességű munkavállalókért konkrétan versenyeznek a munkaadók.
De persze, tök kényelmes az esküvőre, a költözésre, a "kell a pénzre" fogni a dolgokat és élni abban a hitben, hogy te szuper vagy és különleges. Maradjon is így, addig legalább boldog vagy.
"Két diplomával, píédzsdivel ennyi eszed volt."
Diplomásként mondom, hogy azt tanuljátok meg, hogy a diplomához eszet nem osztanak. Az, hogy valaki beseggel vagy átbukdácsol egy szakon, még nem jelenti azt, hogy okos, azt meg főleg nem, hogy talpraesett és életre való.
Amúgy indiszkréten megkérdezném, mennyi az annyi?
Milyen területen van szaktudásod?
Mert ha keresel nettó 150-et, és mondjuk gépészmérnök vagy, akkor lépj le még ma.
De ha keresel mondjuk 200-250-et kézhez, akkor én a helyedben hátradőlnék, jó pár évig megvan a havi fix, a napi 8 órát mosolyogva letolod, szabadságodat kiveszed, a túlórát meg felejtsék el (na jó, ha kifizetik, simán...)
Számold ki, mérlegelj, mi éri meg neked jobban. A munkahely a pénzről szól, nem szerelemből kell bejárni.
Írtam, hogy igen aláírtam. Mit írjak még mondjátok
Mondjuk, hogy mit, te szerencsétlen. Csak egy módosítást? Vagy egy komplett új munkaszerződést új munkakörre új feltételekkel? Vagy semmit csak kaptál egy új munkaköri leírást? Közös megegyezéssel? Milyen feltételek voltak az eredeti szerződésedben? Tanulmányi szerződés volt? Mi változott? Milyen feltételekkel? ....
Istenem, még, hogy jobb képességeid vannak, egy szalagmunkás életképesebb legtöbbször, mint te az itt előadott teljesítményed alapján... szabadbölcsész phd-d van vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!