Szerintetek zaklassam meg ma telefonon a főnököt, hogy most akkor felvesz-e?
Figyelt kérdés
Van egy munkahely, ami új tulajdonoshoz került, és amikor ez megtörtént, az új tulaj, aki látott már dolgozni, egyből hívott, hogy menjek vissza. De éppen más munkát intéztem. Ez a másik munka borzalmas, rengeteg meló kevesebb pénzért. Tegnapelőtt beszéltem az új tulajjal, azt mondta, ezen a héten megbeszéli a másik emberével a váltást, meg ilyenek, de még nem hívott, nekem viszont az előző helyen fel kellene mondanom, amit így nem tettem meg. Így karácsony előtt meg jól jönne egy kis pénz. Mit tegyek, zaklassam megint telefonon? Vagy várjak?2015. dec. 19. 12:40
1/5 anonim válasza:
Ünnepek előtti hétvége van, csak nem kéne ilyenkor hívogatni, majd hétfőn csörögj rá. Ma már úgysem tudsz a másik helyeden se felmondani, így olyan mindegy.
2/5 A kérdező kommentje:
Hétfőn akartam. Viszont most a jelenlegi ember napi szinten dolgozik 10 órát és le sem tudja váltani senki, 4. nap után megterhelő, tapasztaltam. Nekem meg pont jól jött volna az a 3-4 nap karácsony előtt, nekem nincs gyerekem, hogy otthon akarjak lenni.
2015. dec. 19. 12:46
3/5 A kérdező kommentje:
Hétfőn akartam felmondani*
2015. dec. 19. 12:46
4/5 anonim válasza:
Hívd fel, kérdezz rá és mondd el neki, hogy a elmondás miatt fontos tudnod, de kérj elnézést a zavarásért.
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt is ezzel a szöveggel hívtam, nem haragudott. Meg semmi, csak most nem tudom piszkáljam -e, ha egyszer azt mondta majd hív...de egyszer már megesett, hogy ígérte, de elfelejtette.
2015. dec. 19. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!