Hétvégén nem illik telefonon állashirdetésre jelentkezni igaz?
Figyelt kérdés
Talàltam egykét àllàshirdetést amiket hétköznap raktak fel, de félek hogy valaki más is lecsap rá és minél gyorsabban akarok, bunkóság szombaton telefonàlni?2015. máj. 9. 11:49
1/7 anonim válasza:
Délben igen. Várjál szerintem 3-fél4 körülig.
2/7 anonim válasza:
Telefonálj kettő után és a bemutatkozás után éjt meg egy "Elnézést, hogy hétvégén zavarom, de most láttam X oldalon az álláshirdetését...." szöveget.
Így azért udvarias :)
3/7 anonim válasza:
Az nem kifejezés, hogy bunkóság...
4/7 anonim válasza:
Alapvetően nem illik, hétvégén mindenki a családjával van, nem dolgozik. Aztán ki hogy reagál rá, az már változó. Van akit zavar, van akit meg nem. Bár én akiket ismerek, azok a céges telefont elássák 5 méter mélyre hétvégente :D
5/7 anonim válasza:
Ha álláshirdetést adott fel, szerintem számít rá, hogy fogják hívni.
Mikor anyum adott fel, ő is mindig leste, hogy hívják-e, vasárnap is.
6/7 anonim válasza:
Alapjában véve nagyon nem illik, de valószínűleg nem is fogsz tudni telefonálni, mert senki nem fogja felvenni (ügynökségnél, nagy cégnél csak automatát fogsz találni).
Hétvégén csak valami éttermet, kocsmát, vagy kisboltot hívnék munka miatt, ahol valószínűleg dolgoznak is, különben nem tennék ilyet.
7/7 anonim válasza:
Akinek vállalkozóként büdös a munka hétvégén, az úgyis csődbe fog menni, hívd fel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!