Illik ilyenkor még köszönni?
Én tisztában vagyok az illemtannal, de így is illik?
A szüleim elváltak már régóta. Apukámnak lett egy új felesége aki egy hárpia, és már 3 éve nem beszéltem vele + a fél testvéremet se engedi, hogy meglátogassam.. Mikor beugrottam is csak 5 percre apukámhoz, valami ürügyben és ők is ott voltak, nekem sose köszönt vissza és a hugommak se engedte, hogy oda jöjjön megölelni. Most viszont válnak. És az merült fel bennem, hogyha találkozunk az utcán illik még így is köszönni, hogy tulajdonképp már semmi közöm hozzá?
Az a baj, hogy legutolsó alkalommal nem köszöntem már neki, mert úgy voltam vele nem érdemli meg. Ezután apukámnak ki is osztott, hogy nem vagyok megnevelve mert köszönni se vagyok képes (hozzá teszem, ő se volt hajlandó még akkor se csak egy "csá"-t mondani).
Ilyen esetben se köszönjek neko tovább? Csak mert nem szeretném hogy apukám igya ennek a levét..
De nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! (:
Magyarán a reakciója semmi, ilyenkor mindig csak a fejét felemeli.
Vagy ez lenne a köszönés viszonzása????!?!!
Én nem értem már ezt...
En meg azt mondom neked,hogy mindig köszönjél neki mosolyogva,illedelmesen.Mindegy,hogy õ hogyan viselkedik, te ne süllyedjél le az ilyen emberek szintjére.
Az ilyen emberekkel mosolyogni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!