Gyógy- és sportmasszőrként végzettek közül el tudott helyezkedni valaki itt aki nem nőnek született, és nem éhbért, minimálbért kap?
Sok érdekes dolgot olvastam itt, és most nem a végén levő agymenésre gondolok, mert a kérdés a munkáról szól, és nem a csakrákról.
Kérdező, szerintem nagyon belelovaltad magad, hogy itt csak nőknek terem babér, gyakorlatilag minden kommentedben ezt írod. Próbáld egy kicsit elengedni ezt az alapállást, ne korlátozd le a gondolkodásodat, menj oda a kiválasztott helyre, hogy te jó vagy, és a többivel ne törődj. Egyébként ha van valahol egy akármilyen főállásod, akkor lehetsz adószámod magánszemély is, ami sokkal egyszerűbb, mint a vállalkozói, és alig van költsége, és ár tudsz számlát, nyugtát adni.
Sajnos masszázskultúra valóban a béka feneke alatt van. Mit szólnátok, ha indítanánk valami látványos mozgalmat? Mondjuk egy "Száz masszőr éjszakáját"? ahol megtöltenénk egy termet ágyakkal, és ingyen fogadnánk bárkit. A sajtó imádná, lenne rá publicitás. Persze csodákat nem lehet rövid idő alatt tenni, de el lehet kezdeni.
"Sajnos masszázskultúra valóban a béka feneke alatt van. Mit szólnátok, ha indítanánk valami látványos mozgalmat? Mondjuk egy "Száz masszőr éjszakáját"? ahol megtöltenénk egy termet ágyakkal, és ingyen fogadnánk bárkit. A sajtó imádná, lenne rá publicitás. Persze csodákat nem lehet rövid idő alatt tenni, de el lehet kezdeni."
Pontosan az ilyen 66%-os emberek miatt pont ezen okból kifolyólag nincs akkora érdekeltségünk itthon, ha nem vetted volna észre én pont, hogy a gyógymasszőrökért szólaltam fel és pont azért szóltam a témához mert elég sok közöm van hozzá és tudom, hogy miről beszélek...
A 66%-os meg itt próbálja beadni, hogy a masszázst nem igazán veszik igénybe az emberek, holott ez marhára nem igaz, ugyanis tele vannak a reumakórházak és nem csak betegek járnak oda, hanem azok is akik frissítő szolgáltatásként veszik igénybe ahogy a reflexológiát is, a reflexterápiákat meg a szakorvos írja fel amiket fel soroltam....
Persze én gyógyfürdőkórházban dolgozok szóval én az ottani körülményekről tudok nyilatkozni, hogy ott hogy működik ez a dolog... És elnézést ha kicsit agresszívba hajló volt a viselkedésem a 66%-os felé csak pontosan az ilyen emberek húzzák le a mi munkánkat...
Amúgy ajánlom elolvasásra azt a kommentemet ahol az akupunktúra és a reflexológia hatásosságáról írtam ugyanis minden gyógymasszőrnek hasznos lesz, elhihetitek.. :)
"Pontosan az ilyen 66%-os emberek miatt pont ezen okból kifolyólag nincs akkora érdekeltségünk itthon"
"A 66%-os meg itt próbálja beadni, hogy a masszázst nem igazán veszik igénybe az emberek, holott ez marhára nem igaz, ugyanis tele vannak a reumakórházak és nem csak betegek járnak oda, hanem azok is akik frissítő szolgáltatásként veszik igénybe ahogy a reflexológiát is, a reflexterápiákat meg a szakorvos írja fel amiket fel soroltam.... "
Most akkor döntsd már el, hogy igazam van, vagy sem.
És bocs, attól mert az igazat írtam, még ne rágj be (bár valójában lesz..rom mit csinálsz). Én sem fogok masszőrhöz járni hóbortból és nagyon sokan mások sem, nem a legjobb üzleti modell az, hogy ilyenkor azzal jössz, hogy a h..lye paraszt magyarnak nincs meg a megfelelő masszázs kultúrája. Hát valóban nincs, mert nem a kultúránk része. Gondolom te sem műveled a világ összes szabadidős tevékenységét.
"És bocs, attól mert az igazat írtam, még ne rágj be (bár valójában lesz..rom mit csinálsz). "
Mit nem tudsz azon megérteni, hogy a reflexológiát és az akupresszúrát is alkalmazzák a gyógymasszőrök és a gyógytornászok a betegeken? :)
(Ha elmennek még továbbképzésekre ugyanis kötelező elmenni kredit pontos továbbképzésekre ha valaki kórházban akar dolgozni) és a rehabilitációs szakorvosok irányítják ezeket a kezeléseket mind... Már belinkeltem az össze reumakórházat ami itthon van és ott láthatod a gyógyászati eljárásokat amiket fel is soroltam...
Nekem azzal van bajom, hogy a szakembereknek a munkáját ahogy az én munkámat is hatástalannak és hülyeségnek akarod beállítani, a másik meg az hogy a kínaiak és a többi keleti orvoslásnak a hagyományait is ami már legalább 10000 éves azt akarod beállítani hülyeségnek, még a vizsgálati eredményekkel szemben is...
Amit marhára nem értek.... :)
A reflexterápiák csak úgy közlöm, hogy még az általános orvosi gyakorlatban is alkalmazzák, pl a fülakupunktúra rendkívül hatásos tud lenni és még sorolhatnám a többi reflexterápiákat, ami mikróterületeken keresztül fejtik ki a hatást vazomotoros érmozgató reakcióval és vannak bizonyos pontok is amik meridián pontok pl vese meridián pont, ha csak egy példával akarok jönni...
És te tulajdonképpen a hagyományos kínai orvoslást akarod hatástalannak beállítani ugyanis az akupunktúra az életenergián alapul ugyanis a meridiánok azok az energia vezetékek amin az életenergia halad és erről rengeteg orvos készített vizsgálati eredményt, amik ezeket a dolgokat, mind kimutatták...
Nem is lehetne megkérdőjelezni hiszen ezek voltak az első gyógymódok alapból a masszázs a legősibb gyógymód és ezt követően az akupunktúra, reflexológia és még sorolhatnám a többit is...
És ezek mind hozzátartoznak az orvos gyógymasszázshoz ezek a kezelések, aki kórházban szeretne dolgozni annak muszáj tovább képeznie magát, ez olyan mint amikor az orvosoknak 5 évente kell kredit pontot gyűjteni...
Amúgy elnézést kérek tényleg a kirohanásért csak vedd már észre, hogy miről beszélek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!