Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes kimenni USA-ba?

Érdemes kimenni USA-ba?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom párommal, hogy érdemes-e elmenni USA-ba dolgozni, ha nem is végleg? Milyen munkalehetőségek volnának és mennyi pénzt lehetne keresni? Nekem gépészmérnöki diplomám van és beszélem a nyelvet, párom szintén diplomás.

2015. okt. 20. 09:31
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Na ez már egy kiindulópont, köszi! És 3 hónap után mindenképpen el kell hagyni az országot, vagy lehet-e ezt hosszabbítani?
2015. okt. 20. 10:00
 12/49 anonim ***** válasza:
El kell hagyni, nem lehet hosszabbítani. Majd azt hiszem, hogy két év múlva lehet megint igényelni, de ebben nem vagyok biztos. Sokan kimennek ESTA-val és kint maradnak ameddig tudnak.
2015. okt. 20. 10:03
 13/49 anonim ***** válasza:

Green Card kell, azt meg nem fogod megkapni. Mondjuk probalkozhatsz a lottoval.

Ha nem vagy valami nagyon extra szakember (ami lathatoan nem vagy) akit a cegek annyira akarnak hogy kijarjak neked a zold kartyat, akkor legalisan nem fogsz kijutni.

2015. okt. 20. 10:06
 14/49 A kérdező kommentje:
Hát ez igen: "láthatóan nem vagyok szakember" :)))). Na ezért felesleges itt bármit megkérdezni:)
2015. okt. 20. 10:11
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írta, hogy nem vagy szakember!! Hanem azt, hogy nem vagy extra szakember, mert még nem csapott le rád egy cég az USA-ból, hogy dolgozz náluk, és vállalják az ezzel kapcsolatos összes tennivalót. Nem megbántani akart, de hidd el, ilyen módon lehet csak kijutni az USA-ba törvényesen dolgozni. Nagyon nehéz, szinte lehetetlen.
2015. okt. 20. 10:14
 16/49 anonim ***** válasza:
49%

https://www.youtube.com/watch?v=2yxBFSGlO5Q

Akkor magyarázzátok már meg hogy ilyen együgyű suttyó hogy jutott ki, hogy van nagy kertvárosi háza, több autó stb... ?

2015. okt. 20. 10:17
 17/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyi informaciot nem vagy kepes magadtol osszeszedni a google-n, pedig minden nagyon jol le van irva es dokumentalva, akkor mernoknek sem lehetsz tul nagy asz. Megsertodhetsz, de ez van.
2015. okt. 20. 10:21
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
enm tok mindegy hogyan jutott ki? a feltetelek ismertek, lehet hoborogni hogy szerintetek nem ugy van, de a valosagot az nem hatja meg.
2015. okt. 20. 10:23
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért vagy ennyire értetlen :)

Ha csak úgy ki lehetne menni, akkor özönlenének oda az emberek.

Nyilván beutazhatsz turistaként. De nem maradhatsz ott és nem vállalhatsz legálisan munkát.

Ha maradsz és illegálisan dolgozol, és elkapnak, akkor meg kiutasítanak.

Nekem is volt kint ismerősöm nem legálisan. Alig mert kimenni az utcára :)

2015. okt. 20. 10:23
 20/49 anonim ***** válasza:
Én nem azt a tényt cáfolom hogy az USA nem egy "repülőre ülök azt kimét Londonba mosogatni" kategória. De akkor faszikám mit csinált? Nem hinném hogy fekete munkás, mikor egy gyereke már biztos hogy ott született. Meg a fél életét feltölti a youtubera. Ráadásul a fickó nem is mérnök, csak egy egyszerű szakmunkás. Még is ott van és jólétben él. Csak érteni szeretném a helyzetet. De megmagyarázni senki nem tudja , csak puffog hogy így meg úgy nem lehet kijutni. Aztán ott az élő ellenpélda...
2015. okt. 20. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!