Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy bajban vagyok, valaki...

Nagy bajban vagyok, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudom hogy minek tanuljak. Gimnazista vagyok biosz szakon. Jó lenne ha valaki segítene hogy minek érdemes ma tanulni,hogy meg is fizessenek.Semmi elképzelésem sincs. Szeretnék valami irodai,számítógépes munkát,prezentációlat készíteni,irányítani stb. Nem tudom hogy milyen munkák vannak ehhez hasonlók,és jó lenne ha valaki segítene.

2015. okt. 16. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Ne aggódj, elvégzel egy fősulit, akármit, a legkönnyebbet, úgyis csak dugni kell 4 éven át, végigszórakozod az egészet, soha nem kell dolgozni utána. kapod a megélhetési pénzt, az állam elintézi neked, a többit hozzálopod, mint a magyar dipisek

4 év alatt minden hűje megtanul angolul, oszt el is mehetsz Londonba is, szülsz gyereket egy angolnak, ellopod a pénzét, meg van oldva a sorsod

2015. okt. 16. 18:07
 2/5 anonim válasza:
54%
Szia! Ha jól akarsz keresni és fix munkát akarsz, érdemes a programozáson gondolkozni. Ha nem sikerülne az egyetemet befejezni a sok matek miatt, jellemzően akkor is el tudsz helyezkedni, hiszen kódolni meg lehet tanulni matek nélkül is. Több ismerősöm járt így és dolgoznak, csak diploma nélkül. Programot tervezni meg nem fogsz akkor, mint ahogy ők sem. Ha ez nagyon nem feküdne, akkor érdemes ügyfélszolgálati karrieren gondolkodni. Erre is mindig lesz igény, hiszen előbb-utóbb mindent felvátalank a gépek és lassan el fogunk oda érni, hogyha egy ember szól hozzád, az prémium szolgáltatás lesz. Itt most ne magyarul beszélő munkára gondolj, mert azzal eláshatod magad. Emiatt tudom ajánlani, hogy gyúrj rá a nyelvekre. Kettő külfödli nyelv erős középszintű ismeretével nyert ügyed van a munkaerőpiacon, illetve ügyfélszolgálatozni mindig meg lehet tanulni. Előny, hogy ide majdnem bármiféle diploma jó, sokszor nem is kell. Nyelvet tanulj nagyon-nagyon, annál hasznosabb dolog nincs.
2015. okt. 16. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
2015. okt. 16. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

"Programot tervezni meg nem fogsz akkor, mint ahogy ők sem."

Dehogynem.

A nyelvtanuláshoz hozzátennék annyit, hogy egyáltalán nem elég a középfokú nyelvtudás. Ha normális fizetést akarsz, 1-2 nyelvet minimum tárgyalóképes szinten kell beszélni.

2015. okt. 16. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Ha irányítani szeretnél akkor tanulj irányítástechnikát.
2015. okt. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!