Honnan szerezhetnék egy kis pénzt gyorsan? Nagy bajban vagyok!
Figyelt kérdés
Miután nincs munkám 3 hete, teljesen kifogytam, szó szerint nincs ezer forintom sem. Minimálbérért dolgoztam eddig és csak 3 hónapig, tehát megtakaritásom nem nagyon volt. Munkát találni szinte lehetetlenség belátható időn belül, előzőt is fél évig kerestem, majd csak ismerettség által sikerült. A pénzre viszont napokon-heteken belül szükség van. Kölcsön kérni nem tudok kitől. Arra gondoltam feladok hirdetést hogy ezt azt vállalok, de félek hogy csak szexuális jellegű, meg ügynökösdi ajánlatok érkeznek. 22/L2013. aug. 12. 08:43
1/7 anonim válasza:
"feladok hirdetést hogy ezt azt vállalok, de félek hogy csak szexuális jellegű, meg ügynökösdi ajánlatok érkeznek."
Nézd, ha az eszeddel nem sikerült boldogulnod, akkor miért ne próbálnád meg mással?
2/7 schocko válasza:
Eladod a tévédet vagy amid van...
3/7 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék az első válaszolónak mi a baja azzal a mondattal, olvasd át újra hogy megértsd mit írtam, szerintem nem az én eszemmel vannak gondok. Az meg köztudott, hogy hiába írja bele valaki a hirdetésbe hogy tényleg valós, rendes alkalmi munkát keres, ezek a pofátlan ajánlattevők akkor is zaklatják.
2013. aug. 12. 09:02
4/7 anonim válasza:
De hol laksz, vagy mi a baj veled? Nyár van, a legtöbb vendéglátóhelyen ott áll a táblácska "mosogatót/pincért/takarítót/kasszást felveszünk"
5/7 A kérdező kommentje:
Sopronban. Sajnos nem ilyen egyszerű, már a legegyszerűbb gyári, takarítói munkákra is nagy válogatást tartanak, vagy csak ismerettség által állnak szóba az emberrel. Nekem nincsenek előző munka tapasztalataim sem, tehát a gyakorlat hiánya is kifogás sok esetben. Pedig tanultam 2 szakmát és érettségiztem, de úgy néz ki semmit sem ért.
2013. aug. 12. 09:15
6/7 anonim válasza:
Ilyen esetben az van, hogy fogod magad, és a kis önéletrajzaiddal végigjárod a várost, és bemész mindenhova ( étterem, kocsma, pub, butik, pláza, stb.) és személyesen kuncsorogsz, hogy állást keresel azonnali kezdéssel. Ha ennyire kell a pénz, akkor nincs idő a net előtt várni a csodát. Ott nincsenek gyárak, vagy hasonlók? Oda is elmehetnél, a sorra általában mindig van felvétel.
7/7 anonim válasza:
szia! tudnék neked munkát ajánlani! írj priviben! eladói állás, ha érdekel sopronban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!