Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagy bajban vagyok. Hónapok...

Nagy bajban vagyok. Hónapok óta nincs munkám, édesanyám próbálta elintézni a nyugdíját, de azt mondták még nem jogosult rá. Nincs pénzünk, még ételre sem már. Mit tehetnék? Már mindketten ennek a betegei vagyunk.

Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hiába gyötröd magad, attól nem fog javulni a helyzeted.

Nyugodj meg, és pályázz meg mindent, ami él, és mozog!

Sok sikert hozzá!

Sajnálom, de tőlem most csak ennyire futja.

2012. okt. 9. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 9. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Szóval nincs munkád pedig nagyon keresel. Anyud sem dolgozik, de a nyugdíjra nem jogosult. Végül is mi a kérdés?? Miért írtad ki?? Mert legfeljebb csak annyit tudunk írni, hogy sajnáljuk hogy ilyen helyzetben vagytok. De ez nektek akkor sem lesz jobb. Végül is mit szeretnél? Sajnáljunk vagy segítsünk rajtad??
2012. okt. 9. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hol élsz? bármi érdekel?
2012. okt. 9. 19:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességed. Valószínűleg az én hibámból, nem érted a kérdésem lényegét. Nem sajnálni kell,segítséget szeretnék, igen, de nem úgy hogy valaki pénz küld. Talán ismeretséget szerzek, avval együtt munkát, nem tudom, ha tudnám most nem itt lennék.
2012. okt. 9. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében lakom, Hódmezővásárhelyen. Minden érdekel.
2012. okt. 9. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Jelölj meg mindent, Te is, anyud is. Esetleg el lehet menni az önkormányzathoz, munkaügyi központba, hátha tudnak utalni segélyt.. de azt azért nem lehet elvárni, hogy a semmittevésből éljen meg 2 felnőtt korú, egészséges ember, ezt be kell látni, dolgozni kell.

Ha segélyt kaptok, az az én adómból menne, nem csak úgy odapottyanna az égből.

2012. okt. 9. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha minden kötél szakad, elmentek közmunkába és kerestek 2x47ezer forintot, amiből legalább nem éheztek.
2012. okt. 9. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!