Diákhitel? Kinek és hogyan? Nagy bajban vagyok?
A helyzet a következő:
Sürgősen szükségem lenne egy bizonyos pénzösszegre ,amit jelenleg nem tudok miből/honnét előteremteni!
De viszont ezt a pénzösszeget kb 2hónap múlva teljes összességében visszatudom szolgáltatni!
Ezért gondoltam a Diákhitelre! Jelenleg Szakközépiskolás vagyok,végzős (szeptembertől pedig érettségis)!
Az összeg ami pontosan kellene: 100.000Ft Sürgősen!
Hogy működik ez a Diákhitel rendszer?
vagy esetleg más hitel szolgáltató ami tudna adni így kölcsön erre az időszakra?(Mivel gondolom így mindenféle munkaviszony felmutatása nélkül nem ballaghatok be csak úgy az OTP-be szabad felhasználású hitelkeretet kérni!)
A diákhitel felsőoktatásban tanulóknak van.
Jövedelemigazolás nélkül a Providentnél adnak pénzt.
De... 19múltam!
amúgy Provident-el meg lehet beszélni azt hogy azt a bizonyos felvett összeget pl másfél hónap múlva adod vissza (a kamattal együtt)??
Logikusan: ahhoz, hogy a providentes kölcsönből 100 ezret fel tudj használni, jóval többet kell felvenned ennél a pénznél, hogy neki tudj állni hétről hétre törleszteni. Tehát előre kölcsönzöl, hogy fizethesd a kölcsönt... És nagyon durva kamattal dolgoznak, szóval mire végére érsz, a sokszorosát perkálod vissza.
Ha előreláthatóan egyszeri alkalomról van szó, kunyeráld össze ismerősöktől, különben szííívsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!