Miért nem kellek sehova?
1 éve keresek munkát, eddig 3 interjúra hívtak csak be, pedig rengeteg helyre jelentkeztem már (emailben, személyesen)
Sehol nem dolgoztam még, szakmát tanulok szombatonként. Így tényleg nem tudok sehol dolgozni 20 évesen? Fiatal vagyok, lelkes, nagyon szeretnék dolgozni... Nem hiszem el, hogy jobban járnak egy középkorúval, aki már fásult :(
Gyári melóra sem hívnak be? Én egyik hétről a másikra kezdtem, aztán ott is hagytam, még önéletrajz sem kértek, csak ott kellett kitölteni egy nyomtatványt.
21 éves vagyok és én is távoktatáson vagyok képzésen (csak én heti 2 hétköznap járok be).
Merre fele laksz? Ismerősökön keresztül nem tudsz valahova bekerülni?
pl. Ha vannak gyárban dolgozó ismerőseid akkor szólj , hogy szóljanak, ha van felvétel, illetve ajánljanak be.
Most év vége felé a vendéglátásban lesznek szerintem felvételek. Az önéletrajzodat told meg egy kicsit, fényezd magad, hogy, mennyire jó a kommunikációs képességed, rugalmas vagy, könnyen tanulsz és alkalmazkodsz. Szívesen fejlődsz minden területen, szereted a kihívásokat és egyéb sablonos cuccok. Én az egyik nap feltöltöttem az önéletrajzom, jelentkeztem egy 5-10 állásra, a másik nap már hívtak is, pénteken megyek állásinterjúra (persze ez még nem jelent semmit).
Pedig nekem sincs még csak érettségim, és jövőre lesz szakmám, illetve ahogy írtam ott 3 hónap gyári melós tapasztalat (nem sokáig nevetnél gyári meló közben, rohadt monoton és sok a hülye ember).
Értesz valamilyen programhoz (pl. office család?)? Akkor írd be az önéletrajzodba, hogy készségek: szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentációkészítés stb. (pl. Word, Excel, Powerpoint). Mindent írjál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!