Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az hogy én soha nem...

Miért van az hogy én soha nem kellek sehova?

Figyelt kérdés
Amikor voltam állásinterjún igaz csendesebb vagyok, de elmondtam magamról hogy precíz vagyok, könnyen tanulékony vagyok, és a közmunkámon is elégedettek voltak velem. De szerintem a 6 jelentkezőből úgy sem engem fognak választani, ugyanis mindenütt a beszédes, talpraesett embereket szeretik.
2015. máj. 20. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Állásinterjún az első,amit figyelembe vesznek a végzettség és szakmai tapasztalat. A közmunka valahogy nem a legjobb referencia. Ne beszéld be egyből magadnak,hogy úgysem tetszel nekik,ha már eleve úgy mész oda lehangoltan,akkor ők is így állnak hozzád.
2015. máj. 20. 13:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Közmunkán irodai munkát csináltam. Már találkoztam a főnökkel is, Úgy láttam szimpatikusnak tűnök, de úgy érzem a szolidságom miatt nem én leszek a nyerő.
2015. máj. 20. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha te magad sem hiszed el, hogy te vagy az alkalmas ember (és a gesztusaid, a testbeszéded, a hanglejtésed is mind ezt kommunikálja) akkor az a szerencsétlen munkaadó kinek higyjen?

Nem mindenki zseni, hogy első rádnézésre megmondja, hogy igen, őt felvesszük, mert klassz munkaerő.

Erről a te személyiségednek kell meggyőzni őt.

Nyugi, megtanulható...

2015. máj. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!