Miért van az hogy én soha nem kellek sehova?
Figyelt kérdés
Amikor voltam állásinterjún igaz csendesebb vagyok, de elmondtam magamról hogy precíz vagyok, könnyen tanulékony vagyok, és a közmunkámon is elégedettek voltak velem. De szerintem a 6 jelentkezőből úgy sem engem fognak választani, ugyanis mindenütt a beszédes, talpraesett embereket szeretik.2015. máj. 20. 13:14
1/3 anonim válasza:
Állásinterjún az első,amit figyelembe vesznek a végzettség és szakmai tapasztalat. A közmunka valahogy nem a legjobb referencia. Ne beszéld be egyből magadnak,hogy úgysem tetszel nekik,ha már eleve úgy mész oda lehangoltan,akkor ők is így állnak hozzád.
2/3 A kérdező kommentje:
Közmunkán irodai munkát csináltam. Már találkoztam a főnökkel is, Úgy láttam szimpatikusnak tűnök, de úgy érzem a szolidságom miatt nem én leszek a nyerő.
2015. máj. 20. 13:28
3/3 anonim válasza:
Ha te magad sem hiszed el, hogy te vagy az alkalmas ember (és a gesztusaid, a testbeszéded, a hanglejtésed is mind ezt kommunikálja) akkor az a szerencsétlen munkaadó kinek higyjen?
Nem mindenki zseni, hogy első rádnézésre megmondja, hogy igen, őt felvesszük, mert klassz munkaerő.
Erről a te személyiségednek kell meggyőzni őt.
Nyugi, megtanulható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!