Hosszabb ideje vagyok munka nélkül, és most nagyon hatalmába kerített a miért nem kellek sehova érzés. Önmagamat marcangolom, hogy vajon mit rontok el vagy mit kell csinálni,tanulni, hogy legyen valami meló. Tudom sokan vagyunk hasonló helyzetbe, de most már ezzel sem tudom magamat megnyugtatni. Ha esetleg valakinek volt vagy van ilyen tapasztalata, hogyan lehet ebből kimászni? Nagyon rossz érzés tudom hosszú távon nagyon nem lesz így jó, az egész önbecsülésemre rányomja a bélyegét :(.
Szia! Én sem kellek sehova. Sőt szinte senki sem kell sehova :(
Szar ügy, de állj a tükör elé és ismételgesd, hogy nem a te hibád!
Ez segít egy kicsit.
2013. febr. 14. 10:55
2/3 anonim válasza:
jó kérdés.
én is "szeretem" magam hibáztatni, de mondjuk nekem kicsit meg is van az okom.
lett volna egy két éves iskola, ami után lett volna munka is, közbe meg havonta párezer.
csak túl nehéz volt, és nem mertem belevágni (én humán beállítottságú vagyok, ez meg erősen reálos cucc), meg úgy volt, hogy lesz másik munka mindjárt. hát nem lett.
2013. febr. 15. 00:28
3/3 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem és ugyanigy érzem magam, mint te. Van két egyetemi diplomám, de valahogy sehová se én kellek. Hónapok óta keresgélek és egyre bátortalanabbul és remnztelenebben. Márciustól belefogok egy komolyabb adatbáziskezelői tanfolyamba. Ez a dolog teljesen távol áll tőlem, semmi köze a végzettségemhez se, de remélem kicsit dob az önbecsülésemen, ha elvégzem. Igy hátha kellek idővel, ez is egy plussz dolog lesz az önéletrajzomban. Én azt tudom tanácsolni neked is, hogy kezdj valami képzésbe, tanfolyamba, hátha legalább érzed ezáltal, hogy valamennyire hasznosan töltöd az időd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.