Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan lehet tudni, mik azok...

Honnan lehet tudni, mik azok a mozdulatok, gesztusok, amiből lehet tudni, hogy vki hazudik, titkol valamit stb?

Figyelt kérdés
A Hazudj ha tudsz c. sorozatban is erről volt szó és nagyon érdekelne honnan lehet tudni ki hazudik meg ilyesmik.

2013. febr. 10. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
például ha nem néz a szemedbe ha hozzád beszél
2013. febr. 10. 21:47
 2/4 anonim válasza:

Ha többet gondolkodik a beszédje közben, hatásszüneteket tart, elnéz gyakran oldalra, vagy lefelé. Ha vakarja az orrát, vagy a szájához kap (tudat alatt óvja a száját mert fél hogy kiderül), ha megváltozik a viselkedése, viszonylag többet mosolyoghat zavarában...ilyenek.

F25

2013. febr. 10. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Megváltozik a viselkedése

a megszokottól eltérően viselkedik.

Ide-oda néz a szemeivel(zavarba jön)

vagy lesüti a szemét.

Lehet hogy hülyéűl hangzik,

de én ha belenézek valakinek a szemébe

meg tudom állapítani,hogy mikor hazudik.

Látom azt,

hogy teljesen őszintén néz valaki,

vagy nem.

A szem mindent elárul!

Nem hiába mondják:

A szem a lélek tükre!

2013. febr. 11. 05:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Volt már olyannal dolgom aki szemrebbenés nélkül beletudott hazudni a képembe. Belenézett a szemembe és úgy hazudott nekem. Hiába néztem bele a szemébe, meg se rebbent. Úgy tud hazudni mint a vízfolyás.
2013. febr. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!