Az baj, ha nincs senki aki tényleg szeret?
Nem csak a szerelemre gondolok, hanem még a barátságra vagy akár a családon belülre is, a szerelem ilyen szempontból még nem olyan fontos
15/F
Ne próbáld magaddal elhitetni, hogy senki sem szeret... Ezt csak azért mondom, mert pontosan ugyanígy csináltam én is, elég zárkózott voltam évekig, és most sajnálom, hogy nem cselekedtem másképp akkor, sokkal több embert megismerhettem volna, ha nyitottabb vagyok. Egyetértek az előzőkkel , nem kell (és nem is tudsz) mindenkinek megfelelni. Ez is true story, mindenkivel jóba akartam lenni hogy én legyek a "jógyerek" akit mindenki szeret... Esélytelen :) Lényeg, hogy
1. A szüleid, családod olyannak szeret amilyen vagy, és ezt soha ne felejtsd el !
2. Nekem is nagyon kevés olyan barátom van, aki 100 %osan elfogad olyannak, amilyen vagyok, és szeret. De van !! És ha most rossz kedved is van, te is találni fogsz ilyen embereket, csak ne foglalkozz azokkal, akik nem szeretnek, mert akkor csak romlik a kedved :) Állj pozitívan a dolgokhoz, és keresd a saját társaságod ! Sokszor nehéz, és sok idő de MEGLESZ !!! Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy, senki nincs egyedül :D A szerelemről csak annyit, hogy szerintem bőven ráérsz még vele. Lehet sokan nem értenek velem egyet, és van kivétel természetesen, de a mai korodbeli lányokat elnézve hülye kis hisztis majom a nagy része, akinek legfőbb problémája, hogy nem jól sikerült a facebookos képe a fürdőszobában, mert nem csücsörített eléggé. Figyelj oda rájuk, nehogy kihasználjanak, és ne okozzon csalódást :)
Lényeg, hogy be positive, ismerkedj, és ne foglalkozz, csak azokkal aki megérdemli :) Remélem minél hamarabb megtalálod ezeket az embereket, és nem lesz szükség a gyakorikérdések-re :D Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!