Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az baj, ha nincs senki aki...

Az baj, ha nincs senki aki tényleg szeret?

Figyelt kérdés

Nem csak a szerelemre gondolok, hanem még a barátságra vagy akár a családon belülre is, a szerelem ilyen szempontból még nem olyan fontos

15/F

2013. febr. 10. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
családtagok biztos szeretnek.. :) barátok...hátt én se panaszkodhatok.. ugyanez van velem is..legalább is ezt érzem :( 14l
2013. febr. 10. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura. Mit gondolsz miért van ez így? Kéne még egy kis infó,hogy segíthessünk. Osztálytársaiddal ne törődj, nem kell mindenkinek megfelelni, találhatsz barátokat máshol is. :)
2013. febr. 10. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem se szeret senki mióta megszülettem. Egyszer a szüleim azt mondták hogy engem nem is akartak valójában csak véletlen születtem meg. És máig ilyen ellenszenvesek velem. De nem csak a szüleim hanem az idegen emberek ismerőseim egy idő után ellenszevesek lesznek velem. Nem tudom de ez szerintem a sors szerintem nekem később kellett volna megszületnem, mert mintha rajtam átok ülne vagy nem is tudom. Anyám nekem azt modnta hogy 2 évesen mivel súlyos betegségem volt epilepszia azt mondta hogy egy kis hiján meghaltam, ha orvosok nem lettek volna meghaltam volna, lehet hogy nekem akkor kellett volna már meghalnom mert rosszkor születtem. Egyébként nekem sohasem volt barátom, barátnőm, senki se ölelt meg semmi sem , pedig már 20 vagyok.
2013. febr. 11. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy szereti a másikat. Egyébként az, hogy valakit őszintén szeressenek nagyon kevés embernek adatik meg...
2013. febr. 12. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne próbáld magaddal elhitetni, hogy senki sem szeret... Ezt csak azért mondom, mert pontosan ugyanígy csináltam én is, elég zárkózott voltam évekig, és most sajnálom, hogy nem cselekedtem másképp akkor, sokkal több embert megismerhettem volna, ha nyitottabb vagyok. Egyetértek az előzőkkel , nem kell (és nem is tudsz) mindenkinek megfelelni. Ez is true story, mindenkivel jóba akartam lenni hogy én legyek a "jógyerek" akit mindenki szeret... Esélytelen :) Lényeg, hogy

1. A szüleid, családod olyannak szeret amilyen vagy, és ezt soha ne felejtsd el !

2. Nekem is nagyon kevés olyan barátom van, aki 100 %osan elfogad olyannak, amilyen vagyok, és szeret. De van !! És ha most rossz kedved is van, te is találni fogsz ilyen embereket, csak ne foglalkozz azokkal, akik nem szeretnek, mert akkor csak romlik a kedved :) Állj pozitívan a dolgokhoz, és keresd a saját társaságod ! Sokszor nehéz, és sok idő de MEGLESZ !!! Nehogy azt hidd, hogy egyedül vagy, senki nincs egyedül :D A szerelemről csak annyit, hogy szerintem bőven ráérsz még vele. Lehet sokan nem értenek velem egyet, és van kivétel természetesen, de a mai korodbeli lányokat elnézve hülye kis hisztis majom a nagy része, akinek legfőbb problémája, hogy nem jól sikerült a facebookos képe a fürdőszobában, mert nem csücsörített eléggé. Figyelj oda rájuk, nehogy kihasználjanak, és ne okozzon csalódást :)

Lényeg, hogy be positive, ismerkedj, és ne foglalkozz, csak azokkal aki megérdemli :) Remélem minél hamarabb megtalálod ezeket az embereket, és nem lesz szükség a gyakorikérdések-re :D Minden jót.

2013. febr. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!