Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem szeret senki?

Miért nem szeret senki?

Figyelt kérdés
azt érzem, úgy kezelnek, mint Shrek-et, az ogrét. Van, aki fél tőlem, van aki csúfol, de a lényeg, hogy teljesen magam vagyok. Viszont nekem ez nem tetszik. Tény, hogy nagy darab vagyok és kicsit kövér is, de ettől még nem kell ilyen alattomosnak kezelni.

2013. febr. 2. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Általában ennyi miatt nem szoktak senkit kiközösíteni.
2013. febr. 2. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én most önmagamból kiindulva válaszolok a kérdésedre: mert te magad sem szereted magad.
2013. febr. 4. 15:50
 3/9 mac.taylor válasza:

Na akkor kezdjük az alapoknál!

Önsajnálatot hagyd abba!

Miért nem szeret senki?

Biztos szeret valaki!(Még ebben a formádban is!)

A jobb kérdés ,hogy kik nem szeretnek?

Kik is ők pontosan?

Ha pedig nem tetszik változtass a dolgon mondjuk azzal ,hogy teszel valamit az ügy érdekében.

Mivel nem ismerlek így se nem szeretlek és nem is utállak ergo semleges vagyok és habár nem vagyok a tapintat mintapéldánya még is vígan elvagyok tehát ha 13-15 éves lány vagy akkor mondjuk láss neki edzeni sportolni ha a külsőd a bajod.

Ha pedig a lelkivilágod akkor szokj hozzá ,hogy ilyen vagy és próbálj meg jobb lenni a mostani énednél.

2013. febr. 4. 16:07
 4/9 aries 2 ***** válasza:
65%
A mi Atyánk, Teremtőnk minden gyermekét szereti, így téged is.
2013. febr. 4. 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok vallásos, és nincs is időm ilyenekkel foglalkozni... úgy érzem nincs igazság az életben
2013. febr. 4. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
az igazság odaát van. szokták mondani
2013. febr. 4. 22:11
 7/9 Benya H válasza:

Kedves kérdező!

Fiú vagy e, vagy lány.. teljesen mind egy!

Én most leszek 19 éves.. nem vagyok egy vékony gyerek(bár már inkább mint nagydarab), de 18 éves koromig elég nagydarab voltam.. mégis szerettek, nem nem mindenki, olyan nincs.. de voltak barátaim, ráadásul elég sok! A barát nem a külsődet nézi, hanem a szívedet!

2013. febr. 5. 00:07
 8/9 mac.taylor válasza:

Amúgy Shreknek is voltak barátai tehát ha egy Ogre szintje alatt vagy akkor javaslom a kötelet.

Amúgy igen az élet igazságtalan főleg ha így hüppögsz mindenen.

2013. febr. 5. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagy igazságra jöttél rá: tényleg nincs igazság a földön, illetve van, ez az egyetlen, hogy nincs igazság, csak ez az egy. Valóban bizonyos emberek népszerűbbek, mert harsányak, tudnak nyalni a többieknek, és híveket szereznek maguknak. Mások meg csak magukat adják, és senki sem foglalkozik velük, mert ők is olyanok, hogy maguktól nem foglalkoznak másokkal, nincs nagy társaságigényük, csa ideig-óráig. Az emberek elég éretlenek, azt hiszik, létezik örök barátság, örök szerelem, felhőtlen kapcsolat. Ilyenek nincsenek, mert mindenkinek vannak rigolyái, ami egy idő után idegesítő lesz, így a barátságok, szerelmek egyszer csak kihűlnek, már nem lesz olyan fontos a másik, mert láttuk a kibírhatatlan és kellemetlen oldalát is. Úgyhogy addig örülj, míg nem szeret senki, mert nincs kibe beleszeretni, így nem lesz kiből kiábrándulni, vagy reménytelenül vágyakozni feléje.
2014. szept. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!