Miért nem szeret senki?
Na akkor kezdjük az alapoknál!
Önsajnálatot hagyd abba!
Miért nem szeret senki?
Biztos szeret valaki!(Még ebben a formádban is!)
A jobb kérdés ,hogy kik nem szeretnek?
Kik is ők pontosan?
Ha pedig nem tetszik változtass a dolgon mondjuk azzal ,hogy teszel valamit az ügy érdekében.
Mivel nem ismerlek így se nem szeretlek és nem is utállak ergo semleges vagyok és habár nem vagyok a tapintat mintapéldánya még is vígan elvagyok tehát ha 13-15 éves lány vagy akkor mondjuk láss neki edzeni sportolni ha a külsőd a bajod.
Ha pedig a lelkivilágod akkor szokj hozzá ,hogy ilyen vagy és próbálj meg jobb lenni a mostani énednél.
Kedves kérdező!
Fiú vagy e, vagy lány.. teljesen mind egy!
Én most leszek 19 éves.. nem vagyok egy vékony gyerek(bár már inkább mint nagydarab), de 18 éves koromig elég nagydarab voltam.. mégis szerettek, nem nem mindenki, olyan nincs.. de voltak barátaim, ráadásul elég sok! A barát nem a külsődet nézi, hanem a szívedet!
Amúgy Shreknek is voltak barátai tehát ha egy Ogre szintje alatt vagy akkor javaslom a kötelet.
Amúgy igen az élet igazságtalan főleg ha így hüppögsz mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!