Hogyan vágja vissza a csoport társaimnak?
Gyakorlaton ahol voltunk többször kerültem kellemetlen szituációba és rendszeresen beszólongattak és megaláztak.Egyszer nagyon megalázó szituba kerültem(önhibámon kívül) és attól a ponttól kezdve semennyire sem tisztelnek.Mivel többen vannak így nem tudok mit tenni próbáltam magam megvédeni,de nincsenek jó frappáns szövegeim.Többször amikor meglátnak akkor össsze nevetnek így gunyolódnak ez idegesít engem a legjobban...
Tanácsokat várnék arra,hogy milyen frappáns szöveggel vágjak nekik vissza,vagy mit tegyek,hogy ne alacsonyodjak le úgy a szemükben...
Köszönöm! :)
En gimiben felmeresnel amikor azt neztek hogy 30 vagy 60 mp alatt hany felulest tudsz csinalni veletlenul a csaj orra ala pukiztam aki fogta a labam es szamolta a feluleseket xD
Kicsit kinban voltam, nevettunk, tanarno mondt hogy nah mi van termeszetes dolog, de nem foglalkoztam vele am annyira utolag mar nem tudom visszaszippantani nah. xD meg a szunetben se hallottam rola beszelni senkit annyira szartak le...
de volt massal is hogy szertotna kozben bepukizott, asszem a tesitanar azert vette lazara az ilyet.
akkor ciki dolgok.
kiszakadt a gatyam es nem vettem eszre 10 vagy 11-ben alabam kozott es en szettett labakkal szoktam ulni, foleg ha xarok valamire mint pl. az uj osztalyommal a karacsonyi vegyel ajandekot olyannak akivel nem is beszelsz musor... aztan egy osztalytarsam odajott szembol hozzam - korbe voltak rakva a szekek- hogy o a helyemben nem ulne igy.
mondom mar megint ezzel basztatnak hogy fiusan ulok... mondom miert? aztan lemutat a labam koze hat mert a fiuk... lenezek hat basszus a rozsaszin alapon feher pottyos tangamat bamultak szembol majd kiugro szemekkel a fiuk... ahogy ki volt szakadva a gatyam be lehetett latni a bugyimhoz premierplanban...
masnap nem hallottam rola sztorit, nem szartam be tole...
de tuti vannak meg ilyen sztorijaim...
koliban reggel arra keltem hogy pukizom almomban xD mikozben a csajok mar ebren keszulodtek de ciki... de ezt se hallottam vissza xD
nah szal vannak durva dolgaim
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!