Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit vársz el közvetlen főnököd...

Mit vársz el közvetlen főnöködtől? Hétfőtől egy kisebb csoport vezetője leszek, szeretnék jó főnök lenni.

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne kiabáljon és ne legyen állandóan a munkások seggében ellenőrizgetni őket. Ez lényeges. Én sem tudok úgy dolgozni, ha állandó nyomás alatt vagyok. Jó munkát csakis nyugodtan lehet elérni. És ha sürgeted őket nem feltétlenül lesz hamarabb kész a munka.
2010. okt. 21. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:

mindenkihez legyen valami szava

legyen határozott

de ne essen ellentmondásokba, logikátlanságba

lássa át globálisan a folyamatokat

ne reckíroztasson, pláne ha 20 éves tapasztalatom van

ilyesmik

2010. okt. 21. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:

A legfontosabb az én szememben a szakmai tudás. Ha nálam kevesebbet tud a területről, akkor nem tudom főnöknek tekinteni. ( Eddig ezzel szerencsém volt).

A másik, hogy legyen benne a szótárában a " legyen szíves", a " kérem" és a "köszönöm".

Azokat a dolgokat, amik az ő hatáskörébe tartoznának, de kellemetlenek, ne hárítsa rá a beosztottra. ( Azt vallom, hogy a több fizetés több kényelmetlenséggel is jár.)

Legyen emberséges. Indokolt esetben megengedheti, hogy pl. hamarabb elmenjen az ember, de követelje meg a pótlását a kiesett időnek, mert ha ez nincs meg, akkor az ember fejére nőhetnek a dolgozók.

Legalább tegyen úgy, mintha érdekelné a beosztottak sorsa.

4/10 anonim ***** válasza:
Csak olyan teljesítményt várjon tőlem, amire ő is képes. Ne legyen bunkó, tisztelje a beosztottat úgy, mintha a főnökével beszélne, csak olyan hangot üssön meg az alkalmazottal szemben. KB. ezek, mert nekem volt már sok főnököm, de csak egy volt ilyen, amilyennek lennie kéne. Az is fontos, hogy ha a beosztottja valamit elcsesz, ne üvöltse ki az épületből, hanem szóljon neki, hogy ezt elb@szta, mert ezt normális emberek módjára is lehet. Amúgy valaki azt mondta nekem, hogy az a jó főnök, akit mindenki utál, mert nem nőnek a fejére, és mindenki odafigyel a munkájára.
 5/10 anonim ***** válasza:

utolsó mondat nem így van

akitől félnek, azt még nem tisztelik.

2010. okt. 21. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
persze, hogy nem tisztelik, de pont azért nem mernek ugye "cincogni" mert tartanak a főnöktől és ezért is jobban odafigyelnek. Én meg pont azért utálok dolgozni, mert minden főnök köcsö.g, akihez eddig volt szerencsém.
2010. okt. 21. 15:23
 7/10 General ***** válasza:

Az a jó főnök, aki el tudja érni, hogy az alkalmazottak szeressenek dolgozni a cégnél. Ez a humánerőforrás menedzsment alapja: arra kell törekedni, hogy az alkalmazott céljai egyezzenek a cégével.

Jó munkakörnyezet, nyugodt légkör nagyon fontos és ha megfelelően motiválnak, sokkal jobb érzés együtt húzni a szekeret.

2010. okt. 21. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:22

Igaz. Már csak fel kéne találni az ilyen főnököt.

2010. okt. 21. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy egy főnök vegye emberszámba az alkalmazottait. Sajnos ez néhány helyen nem így van. :(
2010. okt. 22. 09:56
 10/10 General ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:22 vagyok

Hidd el, van ilyen főnök, csak ugye nem túl gyakori, mert amellett, hogy főnök, még rendelkeznie kell bizonyos emberi értékekkel, ami ritka együtt.

2010. okt. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!