Mit vársz el közvetlen főnöködtől? Hétfőtől egy kisebb csoport vezetője leszek, szeretnék jó főnök lenni.
mindenkihez legyen valami szava
legyen határozott
de ne essen ellentmondásokba, logikátlanságba
lássa át globálisan a folyamatokat
ne reckíroztasson, pláne ha 20 éves tapasztalatom van
ilyesmik
A legfontosabb az én szememben a szakmai tudás. Ha nálam kevesebbet tud a területről, akkor nem tudom főnöknek tekinteni. ( Eddig ezzel szerencsém volt).
A másik, hogy legyen benne a szótárában a " legyen szíves", a " kérem" és a "köszönöm".
Azokat a dolgokat, amik az ő hatáskörébe tartoznának, de kellemetlenek, ne hárítsa rá a beosztottra. ( Azt vallom, hogy a több fizetés több kényelmetlenséggel is jár.)
Legyen emberséges. Indokolt esetben megengedheti, hogy pl. hamarabb elmenjen az ember, de követelje meg a pótlását a kiesett időnek, mert ha ez nincs meg, akkor az ember fejére nőhetnek a dolgozók.
Legalább tegyen úgy, mintha érdekelné a beosztottak sorsa.
utolsó mondat nem így van
akitől félnek, azt még nem tisztelik.
Az a jó főnök, aki el tudja érni, hogy az alkalmazottak szeressenek dolgozni a cégnél. Ez a humánerőforrás menedzsment alapja: arra kell törekedni, hogy az alkalmazott céljai egyezzenek a cégével.
Jó munkakörnyezet, nyugodt légkör nagyon fontos és ha megfelelően motiválnak, sokkal jobb érzés együtt húzni a szekeret.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:22
Igaz. Már csak fel kéne találni az ilyen főnököt.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:22 vagyok
Hidd el, van ilyen főnök, csak ugye nem túl gyakori, mert amellett, hogy főnök, még rendelkeznie kell bizonyos emberi értékekkel, ami ritka együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!