Főnök téma. Ez azért van, mert gyenge személyiség lennék?
Figyelt kérdés
Tisztelem a főnökömet. Nem vagyunk olyan jó viszonyban, mert csak munkáról beszélgetünk, semmi személyes. Szakmailag sokat tud és minket mindig kivéd a nagyfőnöknél, még akkor is ha nincs is teljesen igazunk! 15 év korkülönbség van köztünk, de célom olyanná válni, mint ő. Mondjuk, ő nem tudja, hogy ennyire megbecsülöm, mert tényleg nem vagyunk beszélő viszonyban sem, de állítólag a hátam mögött dicsérni szokott. Bár volt rá alkalom, hogy nagyon durván leszidott, de mások előtt nem járat le. Vagy hogyan zajlik ez?2010. jún. 26. 21:07
1/6 anonim válasza:
Néha célozhatnál rá,hogy mennyire tiszteled,illetve felnézel rá. A főnököknek ez általában imponál.(kinek nem?:)
Ha nagyon leszid,biztos oka van rá,de ha mások előtt ,,nem járat le" az nagyon jó dolog :)
Néha pl.megbeszélések után dumálhatnátok,kicsit személyesebb dolgokról,ne csak mindig szakmairól:) lehet jó barát lakozik benne:)
2/6 anonim válasza:
jóbarát? egy főnökben?..ugyanmár.
3/6 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy nem érdemeltem meg a leszidást ;)
2010. jún. 26. 22:11
4/6 anonim válasza:
Miért?Rengeteg ismerősöm nagyon jó viszonyban van a főnökével,szinte barátok..De bocsánat,ha hülyeséget írtam!
(21:43-mas voltam)
5/6 A kérdező kommentje:
De azért nem szabad túlzásba vinni a spanolást, nem?
2010. jún. 26. 22:21
6/6 anonim válasza:
ne vidd túlzásba a spanolást,vannak emocionálisabb főnökök,csakhát ismered a mondást "üzletben nincs barátság"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!