Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor szegények az...

Most akkor szegények az emberem vagy sem?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, frekventáltabb belső helyen és tegnap ATM-nél vettem le pénzt és feltünt, hogy az emberek a bizonylatokat ledobják az automata tetejére, ami már emiatt ott halomban állt...

érdekes modon én leveszek egy honapban 1-2 alkalommal 50ezret és sosem kérek blokkot a géptől.

na, mindegy, a fő pont az most az, hogy ezeken a bizonylatokon többnyire néhány ezret vettek le az emberek, és amelyiken az egyenleg is rajta volt, az ilyen 100ezer körüli összeg...

mindeközben meg tudtommal a fiatalok többsége akár érettségivel is nagyon jól keres, felsőfokú végzettséggel meg 300k nettó alap...

nekem is van egy bsc-m a lehető legjobb helyről, mégis megalázóan keveset keresek, de én nem vagyok kellemes ember, sem okos, sem jófej. Diplomám is ugy lett, hogy nem volt életem és addig magoltam mig nem lett meg a kettes. Merthogy ennyire futotta az eszem.

Ugyanakkor meg itt a társasházban a bluetooth a telómon befog ilyen drága cuccokat, mint pl félmillás hangszóró meg mindenféle drága okostévé.

közben meg ATM-nél ha valaki levesz 50ezret az már ritkaság, érted?

2015. okt. 4. 13:12
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

ja csak ha megtudja, hogy 5 napra fizetett és 2 nap alatt elvégezte a munkát akkor legközelebb már azzal fog jönni, hogy ugyan belefér abba az 5 napba még más is, de akkor ugyanennyiért, mert mégiscsak 5 napra fizet...

ilyen szempontból akkor nem nagyon értem, hogy miért van külön kitétel arra, hogy napi 8 órától ne kelljen többet dolgozni...mondd már hol van ilyen szeretetszolgálat munkáltató? mert azért ennyire a munkavállalónak kedvezni az kicsit durva

2015. okt. 4. 20:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a bluetooth eszközök és az eldobált ATM-es bizonylatok lesegetése helyett képeznéd magad, előrébb lennél. Amit leírtál, az nem általános, sarkos és irracionális érvelés.

Az emberek nem szegények, persze mindenki azt mond/gondol, amit akar. Tetszőleges mennyiségben lehet hibáztatni másokat, idekeverni a politikát és a többi. Annyi biztos, hogy neked ettől nem lesz jobb. Tegyél magadért, tanulj, fejlődj és érd el a céljaidat.

2015. okt. 6. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!