Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor szegények az...

Most akkor szegények az emberem vagy sem?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, frekventáltabb belső helyen és tegnap ATM-nél vettem le pénzt és feltünt, hogy az emberek a bizonylatokat ledobják az automata tetejére, ami már emiatt ott halomban állt...

érdekes modon én leveszek egy honapban 1-2 alkalommal 50ezret és sosem kérek blokkot a géptől.

na, mindegy, a fő pont az most az, hogy ezeken a bizonylatokon többnyire néhány ezret vettek le az emberek, és amelyiken az egyenleg is rajta volt, az ilyen 100ezer körüli összeg...

mindeközben meg tudtommal a fiatalok többsége akár érettségivel is nagyon jól keres, felsőfokú végzettséggel meg 300k nettó alap...

nekem is van egy bsc-m a lehető legjobb helyről, mégis megalázóan keveset keresek, de én nem vagyok kellemes ember, sem okos, sem jófej. Diplomám is ugy lett, hogy nem volt életem és addig magoltam mig nem lett meg a kettes. Merthogy ennyire futotta az eszem.

Ugyanakkor meg itt a társasházban a bluetooth a telómon befog ilyen drága cuccokat, mint pl félmillás hangszóró meg mindenféle drága okostévé.

közben meg ATM-nél ha valaki levesz 50ezret az már ritkaság, érted?

2015. okt. 4. 13:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Én évente kb 3-szor veszek le pénzt az atm-nél, legutóbb 3000 FT-ot vettem le. Néha befizetek a bankba. Mindent átutalással fizetek egyébként, és kb-ban kapom a fizetést. Na ezt add össze hogy hogy csinálom! :)
2015. okt. 4. 13:16
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

"mindeközben meg tudtommal a fiatalok többsége akár érettségivel is nagyon jól keres"

he?

2015. okt. 4. 13:29
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem, nem igazán értem, mit akarsz ebből kihozni. Vannak, akik nem szeretnek maguknál készpénzt hordani, és apránként vesznek ki a bankból. Ami meg a diplomások 300e nettóját illeti, egyáltalán nem alap. Sok diplomásnak a 200e nettó sincs meg.
2015. okt. 4. 13:30
 4/22 anonim ***** válasza:
75%

1. Simán lehet valakinek több bankszámlaszáma.

2. Csak az egyenlegeket láttad, a megtakarításokat nem.

3. Aki jobban figyel a pénzügyeire és több pénze van, az nem hagyja ott a cetlit.

2015. okt. 4. 13:31
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy te tényleg hülye lehetsz, szóval kerek minden.
2015. okt. 4. 13:32
 6/22 A kérdező kommentje:

hát nem tom, sztem aki jól keres, annak ugyan mindegy, hogy kp-ba kapja vagy számlára :D

a számlavezetési dijat csak a prolik sajnálják :D

persze tudom én, hogy itthon sokan kapnak feketén munkabéreket, magyar szereti a mutyit már egy ilyen egyszerü dologban is....mindent kéz alatt, ne legyen nyoma, csak összekacsintásokból lehessen tudni mi a pálya.

2015. okt. 4. 13:32
 7/22 A kérdező kommentje:
nekem sincsen meg a 200 nettó, pedig ANTI-büfészakon végeztem.
2015. okt. 4. 13:33
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Na jó, már tudom hogy mi zavar ebben a kérdésben és a hozzászólásaidba.

Nincs egy olyan mondatod ami valamilyen formában kapcsolódna egy másik mondatodhoz, vagy a kérdéshez.

Kivéve a kérdést, az önmagához kapcsolódik.

Ergó, az összes mondatod prímmondat. :)

2015. okt. 4. 13:35
 9/22 A kérdező kommentje:

sztem csak egyszerüen nem látsz a mondanivalóm mögé:

pedig egyszerü:

zavar, hogy mások jobban keresnek, mint én. És nem azért keresnek jobban, mert jobb munkaerőt jelentenek, egyszerüen csak azért, mert szebbek, kellemesebbek, stb.

2015. okt. 4. 13:37
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem vagy se kellemes, se okos, akkor nem fogsz sokat keresni. Az elsőn lehet változtatni.
2015. okt. 4. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!