Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyen saját házam...

Hogyan legyen saját házam ilyen kevés fizetésből?

Figyelt kérdés

110-120 ezer forintot keresek,ez attól függ,hogy mennyi hétvégét vállalok be,ami suli mellett necces.

Ebből kapásból 15-öt le kell adnom,mert itthon élek,emellett kocsit tankolok,amire elmegy 10-15 ezer havonta.

Lakástakarékot szeretnék nyitni,5 évre,de ez sem hoz elég pénzt ahhoz,hogy nyugodtan tudjak egy kertes házat venni.

Lakásban nőttem fel,elegem van abból,hogy a szomszéd gyerek üvöltésére kelek-fekszek,hogy a fúrást-faragást hallgatom minden nap,illetve házibulikat,ordibálásokat.Valamint én sem szeretnék másokhoz alkalmazkodni.

Mindezt úgy szeretném elérni,hogy ne kelljen akkora hitelt felvennem hozzá.hogy több tíz évig a fizetésem felét ez viszi el.

Milyen lehetőségek vannak ahhoz,hogy az ember előrébb tudjon jutni?!Sajnos,amíg iskolába járok,csak ez a munka jut,de utána sem biztos,hogy el tudok helyezkedni több bérért,tudjuk hogy működik a rendszer..

Milyen olcsó vállalkozásba érdemes fogni,hogy az embernek egy kis plusz bevétele származzon?!

2015. szept. 27. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem hülyeségből mondják, hogy tanulj. Nekem volt egy célom, amit szépen lassan sikerült (vagyis még folyamatban van, de jó úton haladok) elérnem. 16 évesen már megtanultam felelősségteljesebb lenni és jobban gondolkodni, mint a korombeliek.

Egyébként meg ez egy hülyeség, hogy mindenkinek saját ház. Külföldön általában a nagyrész nem is akar lakást, hanem albérletben lakik (Németország, Anglia, USA — és ez csak három)

2015. szept. 28. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Elnèzést, nem tudtam, hogy tanulsz. El sem olvastam a lenti részt.

A lényeg, hogy ne egyből akarj. Most el kell fogadnod a mostani helyzetet. Majd egy 10 év múlva elmehetsz akár az országból, vagy akár egy jól fizető állást kapsz. Tanulj szorgalmasan és meg lesz az eredménye, ha jól tudsz gonolkodni/takarékoskodni.

Aki egyetemi diplomával hisztizik, hogy nem ér semmit vele, az nem használta ki a lehetőségeket.

2015. szept. 28. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak, 25 éve élek kertes családi házban.Itt akkora hangzavar van, hogy az nem igaz, minden hétvégén flexelés, kopácsolás, kakaskukorékolásra kelek, disznó sz*r szag, ja és majdnem minden nap füstöl valaki, meg rengeteg kutyaugatás, városban ezerszer nagyobb csend van, ne költözz családi házba!Ja és még a rezsi is 3szor drágább!
2015. szept. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!