Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyen saját házam...

Hogyan legyen saját házam ilyen kevés fizetésből?

Figyelt kérdés

110-120 ezer forintot keresek,ez attól függ,hogy mennyi hétvégét vállalok be,ami suli mellett necces.

Ebből kapásból 15-öt le kell adnom,mert itthon élek,emellett kocsit tankolok,amire elmegy 10-15 ezer havonta.

Lakástakarékot szeretnék nyitni,5 évre,de ez sem hoz elég pénzt ahhoz,hogy nyugodtan tudjak egy kertes házat venni.

Lakásban nőttem fel,elegem van abból,hogy a szomszéd gyerek üvöltésére kelek-fekszek,hogy a fúrást-faragást hallgatom minden nap,illetve házibulikat,ordibálásokat.Valamint én sem szeretnék másokhoz alkalmazkodni.

Mindezt úgy szeretném elérni,hogy ne kelljen akkora hitelt felvennem hozzá.hogy több tíz évig a fizetésem felét ez viszi el.

Milyen lehetőségek vannak ahhoz,hogy az ember előrébb tudjon jutni?!Sajnos,amíg iskolába járok,csak ez a munka jut,de utána sem biztos,hogy el tudok helyezkedni több bérért,tudjuk hogy működik a rendszer..

Milyen olcsó vállalkozásba érdemes fogni,hogy az embernek egy kis plusz bevétele származzon?!

2015. szept. 27. 15:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a lehetőség, hogy ezt ne azonnal akard elérni. Senkinek sem 5 év alatt lesz kertes háza, főleg nem iskola melletti diákmunkából.

Légy türelemmel, aztán majd lesz házad. (Nyilván a legtöbb embernek hitellel, de az nem baj, ha okosan csinálod, és tudod fizetni.)

2015. szept. 27. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

"utána sem biztos,hogy el tudok helyezkedni több bérért,tudjuk hogy működik a rendszer.. "

Miert, hogy mukodik?

Tanulj valami olyasmit, amit rendesen megfizetnek, vagy csinalj egy vallalkozast, aztan lesz hazad.

Amugy meg nincs sehol eloirva, hogy mindenkinek jar a sajat haz.

2015. szept. 27. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Első körben nem egy házat kellene venni, mert az viszi a pénzt 8felújíáts, amortizálódás, rezsi) Ezek akkor is fizetendőek, ha te nem laksz a házban.

Olyanba kellene tolni a házra szánt pénzt, ami több jövedelemhez juttatna, azaz passzívan hozná a pénzt. Mondjuk a ház is ilyen, ha kiadod és lakbért szedsz!

2015. szept. 27. 16:23
 4/13 anonim ***** válasza:
20%

"Miert, hogy mukodik?"

Ne játszd a hülyét, 2-es...

2015. szept. 27. 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Nem jatszom a hulyet. Rengeteg embert ismerek, aki a nullarol eljutott odaig hogy sajat hazuk lett, igaz kemenyen tanultak, tobb nyelven beszelnek es keresett vegzettseguk van...

Persze lehet rinyalni hogy csak a csokosok/zsidok/gyikemberek/fideszesek (stb) tudnak maguknak jo eletet teremteni, de ez egyszeruen nem igaz.

2015. szept. 27. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

16:31!

Igazad van, de a többsègnek magyaràzhatod, nekik kell egy ellensègkép, akiket hibáztathatnak a sajat sikerültelensègükért, kis fizetèsükèrt. Ha az ember kimozdulna a komfortzonájàbòl, jobban èlhetne, de nagy többsèg sza*ik rà, de azert igényei persze vannak.

2015. szept. 27. 16:48
 7/13 A kérdező kommentje:

Még szerencse,hogy a kérdésekre lett válaszolva!:)

"Utána sem biztos,hogy el tudok helyezkedni több bérért" --> magyarázat: NEM BIZTOS,tehát van esély arra,hogy el tudok,de arra is,hogy nem.Nem azt írtam,hogy nem fogok és rinyálok,pláne nem szidom a rendszert.Azt írtam,hogy működik.Magyarázzam azt is?!Nőként nehezebb a dolgom,mivel szóba kerülhet a családalapítás.Mivel 20 felett vagyok,mert most döntöttem el,hogy mivel szeretnék foglalkozni.Pályakezdőknek eleve nehezebb,mert sok helyre kell a tapasztalat,de mégis hol szereznél tapasztalatot,ha nem vesznek fel sehova,mert elvárás?:)

Ez a rendszer nálunk így működik,ha tetszik valakinek,ha nem,nem kibúvóként írtam.

Nekem megvannak a terveim,befejezem az iskolám,mellette nyelvEKET tanulok,munka mellett még gyakorlati helyet is keresni fogok magamnak a kötelezőn kívül,hogy tényleg mélyre ássam magam.

2015. szept. 27. 17:04
 8/13 A kérdező kommentje:
És lehet,hogy hülye vagyok,hogy a fizető főállásom mellett ingyen munkát végzek máshol (levelezőre járok),de én nem fogok úgy állásra jelentkezni,hogy a pár hetes gyakorlatom végén,ahol a többség kávét főz,postára futkoz,nem tudok elmondani semmit..
2015. szept. 27. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor majd alapitasz csaladot, lesz egy ferjed aki szinten keresni fog, es majd egyutt vesztek hazat.
2015. szept. 27. 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Tapasztalati úton: Egy piacképes szakma idegen nyelv pár év külföldi melóval már meg tudod alapozni az életed itthon és vehetsz egy, (vagy több házat) ha akarsz, vagy ha még nem akarsz hazajönni, akkor ki is tudod adni arra az időre amíg még int vagy. Suli mellett helyettesítőket is nyári hónapokra szezonális munkára szoktak keresni.

Biztosabb és jobban jövedelmezőbb, mint egy itthoni vállalkozás, ahol még magad sem tudod mivel is kéne foglalkoznod.

2015. szept. 27. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!